NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Jezdec v čase

Timerider: The Adventure of Lyle Swann

Rok:
1982
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Jezdec v čase

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.7% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2013
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2011
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2015
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2019
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2014
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28389minih28389Křupan (2000) 
Loser n
minih28471minih28471Tuvalu (1999) 
Tuvalu n
minih43893minih43893Ilsa: vlčice SS (1975) 
Ilsa, She Wolf of the SS n
minih2330minih2330100 dní v Palermu (1984) 
Cento giorni a Palermo n
minih166073minih166073Stehlík (2019) 
The Goldfinch n
minih48260minih48260Krajkářka (1977) 
La Dentelliér n
minih17756minih17756Red Force 3 (1988) 
Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao n
minih159542minih159542Mossie (2016) 
Mignon Mossie van Wyk n
minih27795minih27795Jako dým (1999) 
Holy Smoke n
minih27179minih27179Den, kdy zabili Lincolna (1998) [TV film] 
The Day Lincoln Was Shot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.7 % (13)
8   - curil
7   - Erkul
8   - martin.stu
7   - Agostino
6   - thejduk
6   - RM
5   - Lasy
7   - MaKy92z
8   - kapelnik
7   - respect
8   - Indiana.Jo
5   - Nik
6   - Mano855
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678038
Fotografií: 710748
Plakátů: 337994
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení