reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Její lékař

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
22.12.1933

Celkové hodnocení filmu Její lékař

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2006
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2009
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2006
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.4.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2009
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2013
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
Kitzberger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10762minih10762Krásná lhářka (1959) 
Die schöne Lügnerin n
minih3305minih3305Ať žije nebožtík (1935) 
Ať žije nebožtík n
minih47418minih47418Bezcharakterní žena (1964) 
Woman of Straw n
minih34871minih34871Zánik domu Usherů (1980) 
n
minih9663minih9663Jim Hendrix Experience (?) 
Jim Hendrix Experience n
minih51452minih51452Tráva je zelenější (1960) 
The Grass Is Greener n
minih2423minih2423A co dál, doktore? (1972) 
What's Up, Doc? n
minih12757minih12757Modrý anděl (1930) 
Der Blaue Engel n
minih43816minih43816Veronica Mars (2004) [TV seriál] 
Veronica Mars n
minih8144minih8144Hebká kůže (1964) 
La peau douce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - clara.bow
6   - REKBRIT
5   - Ingrid
6   - rosta12
4   - AlbertPeta
7   - scareface6
5   - skukum
6   - Sheriff.Ja
10 - Anksa
7   - Marthos
10 - Kitzberger

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

61 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526171
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.339/0.308