Zari
ohodnotit

Jedna za všechny [2k digital]

The Other Woman

Další název:
Jedna za všetky; Die Schadenfreundinnen
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
1.5.2014
„Všechny proti jednomu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Jedna za všechny
Poté, co Carly (Cameron Diaz) zjistí, že je její přítel ženatý, snaží se dát si svůj zpackaný život zase dohromady. Když pak ale náhodou potká jeho podváděnou manželku (Leslie Mann), uvědomí si, že mají obě mnoho společného, a z její zapřisáhlé nepřítelkyně se rázem stane nejlepší kamarádka. A jakmile vyjde najevo, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr (Kate Upton), všechny tři ženy spojí své síly a začnou spřádat plán, jak se prolhanému záletníkovi pomstít.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 12.04.2015 HBO


Popis / Obsah / Info k filmu Jedna za všechny
Komedie Nicka Cassavetese Jedna za všechny míří jednoznačně na dámské publikum, protože jejím tématem je ženská pomsta mužské přelétavosti. Zároveň se zařazuje do proudu obdobných mondénních filmů, zdůrazňujících ženské přátelství a solidaritu a inspirovaných TV seriálem Sex ve městě. – Úspěšná a drsná newyorská advokátka Carly Whittenová zjistí, že se navzdory svým zkušenostem nic netušíc zamilovala do ženatého Marka, což je proti jejím pravidlům. Navíc se na ni přilepí jeho šokovaná manželka Kate. Když ženy zjistí, že je muž podvádí obě s vnadnou a mnohem mladší blondýnou Amber, spojí se s ní a vykonají na záletníkovi krutou pomstu, při níž ho nejen poníží, ale oberou i o podvodně vydělané peníze. – Carly se sblíží s Kateiným bratrem Philem, z Kate se stane úspěšná manažerka a Amber prožívá líbánky s Carlyiným sukničkářským otcem Frankem.
-tbk-, Filmový přehled 2014/5


Popis / Obsah / Info k filmu Jedna za všechny
Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří.
Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží.
Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství.

zdroj: Cinemart


Popis / Obsah / Info k filmu Jedna za všechny
Carly (Cameron Diaz) zjistí, že ji její nový přítel Mark (Nikolaj Coster-Waldau) podvádí a vlastně je to ještě horší – praskne to na něj tím, že se náhodou potká s jeho manželkou Kate (Leslie Mannová). Carly se najednou ocitá v situaci, kdy musí Kate utěšovat. Jejich dost neočekávané přátelství pak upevní další nové odhalení, Mark je obě podvádí s další ženou, Amber (Kate Uptonová). A tak tyto tři hrdinky spojí své síly a zosnují děsivý plán, jak se mu pomstít.

zdroj: CinemArt


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

16 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Přiložte na ohně!

19:15 - 19:40

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Celý svět se směje (Vesjolyje rebjata)

Celý svět se směje
Vesjolyje rebjata

Naposled navštívené:
Celý svět se směje (Vesjolyje rebjata)

Celý svět se směje
Vesjolyje rebjata