reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jeanne Doré

Žánr:
Země:
Rok:
1938
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Jeanne Doré

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2008
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2008
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2008
denivel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67900minih67900Arthur (2011) 
Arthur n
minih18329minih18329Říše slunce (1987) 
Empire of the Sun n
minih39688minih3968820 000 mil pod mořem (1954) 
20000 Leagues Under the Sea n
minih92662minih92662Přátelé Eddieho Coylea (1973) 
The Friends of Eddie Coyle n
minih46825minih46825Bohoušův syn (1975) [TV film] 
Bohoušův syn n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n
minih27645minih27645O makové panence (1971) [TV seriál] 
O makové panence n
minih40905minih40905Dámy nebo nedá mi? (2002) 
Sorority Boys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - georginaa
7   - kudrna6
9   - zepo
6   - jakuza29
7   - RaR
10 - denivel
10 - misa23

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.23/0.207