Zari
ohodnotit

Jdi svou cestou

Be Somebody

Další název:
Beyond Me; Choď svojou cestou (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
83 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Jdi svou cestou
V touze setřást břímě slávy opustí dospívající popová hvězda Jordan Jaye během turné svůj autobus a potká nezávislou maloměstskou dívku s velkými sny. Společně se vydávají na nenadálou cestu přátelství, první lásky a sebepoznání.

Popová hvězda Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má velký sen - chce žít jako obyčejný teenager. Na útěku před několika nadšenými fanynkami najde dokonalý úkryt i zdráhavou novou kamarádku z malého města, studentku umělecké střední školy Emily Loweovou (Sarah Jefferyová). Přestože oba pocházejí z úplně jiného světa, brzy zjistí, že mají společného mnohem víc, než si kdy dovedli představit. V průběhu několika dnů se spolu vydají na nenadálou cestu přátelství, první lásky a sebepoznání, čímž dokazují, že se protiklady možná doopravdy přitahují.

HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Jdi svou cestou
Popová superstar Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má sen: chce len žiť ako normálny tínedžer. Keď ho prenasledujú nadšené fanúšičky, nájde perfektnú skrýšu a spočiatku neochotnú novú kamarátku z malého mestečka, študentku strednej umeleckej školy, Emily Loweovú. Napriek tomu, že sú z rôznych svetov, čoskoro prídu na to, že majú viac spoločného, ako si vôbec dokázali predstaviť. V priebehu niekoľkých dní sa vydajú na nečakanú cestu priateľstva, prvej lásky a sebapoznania, čo dokazuje, že protiklady sa možno skutočne priťahujú.

Zdroj: TV JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama