Zari
ohodnotit

Jasný terč

Grosse Pointe Blank

Rok:
1997
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1997
„Okouzlující a zdatný nájemný vrah Martin se vrací do svého rodného města...“
Popis / Obsah / Info k filmu Jasný terč
Většina lidí má problémy odpovědět na srazu se spolužáky ze střední na otázku, co udělali od maturity se svým životem. Martin Blank má trochu jiný problém – udělat svou kariéru méně zajímavou než ve skutečnosti je. Martin je bývalý agent CIA, který je nyní na volné noze a živí se jako nájemný vrah. Zabíjením neznámých lidí vydělává slušné peníze. Nicméně v poslední době už to není nějak ono, práce ho netěší a jeho sekretářka Marcella i psychiatr dr. Oatman (který je docela nervózní z toho, že jeho pacient je zabiják) si myslí, že by měl přijmout pracovní nabídku v Grosse Pointe v Michiganu, jeho rodném městě. A náhodou se tou dobou koná i sraz se střední školou. Tam Martin zjistí, že jeho přítelkyně ze střední, Debi Newberry, stále žije v Grosse Pointu a pořád je na něj naštvaná, že se na ní vykašlal zrovna v ten večer, kdy se konal ples. Zatímco se Martin snaží vyřešit svou minulost a znovu se sblížit s Debi, kterou stále miluje, vyjde najevo, že se ho někdo snaží zabít. Musí také čelit labilnímu panu Grocerovi, který je stejně jako on nájemný vrah a trvá na tom, že by měli pracovat společně.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jasný terč
Hrdinou americké černé komedie je šarmantní Martin Blank, který se živí jako profesionální zabiják, ale momentálně prochází osobní krizí. Jako vhodná příležitost k odreagování se mu jeví pozvánka na sraz abiturientů ze střední školy. Při té příležitosti by mohl v rodném městě vyřídit i novou zakázku. Po příjezdu se setká se svou dávnou lásku Debií, ale pak se vše zkomplikuje - ve městě se objeví další zabiják a dva vládní agenti... a začíná sled dramatických a komických situacích plných černého humoru a napětí.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Jasný terč
Profesionální zabiják Martin Blank (v podání Johna Cusacka, který se také podílel na scénáři) se vrací do rodného města Grosse Pointe na maturitní setkání po deseti letech. Jeho uzrávající rozhodnutí věnovat se jinému povolání uspíší fakt, že jeho příštím cílem se má stát otec jeho studentské lásky.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

177 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Štefan Janči

Janči Štefan

Joshua Sinclair

Sinclair Joshua

Don Barclay

Barclay Don

Naposled navštívené:
Štefan Janči

Janči Štefan

Joshua Sinclair

Sinclair Joshua

Don Barclay

Barclay Don