reklama
 
ohodnotit

Jarní píseň

Žánr:
Rok:
1944
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
17.11.1944
„Hana Vítová ve filmové romanci o láskách, nadějích a snech...“

Celkové hodnocení filmu Jarní píseň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2016
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2005
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2009
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.5.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2009
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2010
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2014
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2014
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.7.2015
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2010
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47132minih47132Harakiri (1962) 
Seppuku n
minih91497minih91497Zas je tady Silvestr (2010) [TV pořad] 
Zas je tady Silvestr n
minih6609minih6609Dobytí planety opic (1972) 
Conquest of the Planet of the Apes n
minih48712minih48712Poslední žena (1976) 
Ľultima donna n
minih5326minih5326Creepshow (1982) 
Creepshow n
minih145860minih145860Malá podmínka štěstí (1989) [TV film] 
Malá podmínka štěstí n
minih130222minih130222Od pěti do sedmi (2014) 
5 to 7 n
minih129753minih129753Přímý volný kop (2011) 
Libre directo n
minih32858minih32858Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (2001) 
Astérix & Obélix: Mission Cléopatre n
minih26935minih26935Zlaté časy (1978) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
9   - argenson
6   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Hortensie
7   - hvezdyn
7   - Serpentina
7   - payo1555
6   - REKBRIT
7   - melakara
8   - nick4
6   - fred.appl
6   - Andrejevna
8   - Milicent
7   - rosta12
4   - Warden
7   - Pauleto
7   - skukum
5   - Majdulka
7   - ZdenekJira

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.275/0.235