reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jakou barvu má láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.11.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2013
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2015
Pepo2202
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih93106minih93106Poslední školní autobus (2012) 
The We and the I n
minih31785minih31785Přání smrti 3 (1985) 
Death Wish 3 n
minih65083minih65083Pronásledovaná (2006) [TV film] 
Last Chance Cafe n
minih51531minih51531Air Force 2 (2006) 
In Her Line of Fire n
minih27790minih27790Dogma (1999) 
Dogma n
minih144118minih144118Hon na pačlověky (2016) 
Hunt for the Wilderpeople n
minih43974minih43974O dvou, kteří ukradli měsíc (1962) 
O dwóch takich, co ukradli ksiezyc n
minih147121minih147121Zpátky na scénu (2015) 
La Smorfia n
minih105517minih105517Želvy Ninja (2014) [2k digital] 
Teenage Mutant Ninja Turtles n
minih52634minih52634Zkáza Titaniku (1958) 
A Night to Remember n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
4   - curil
4   - jarda53
6   - Serpentina
7   - melakara
6   - Nasudr
8   - satyr
6   - Milicent
7   - zepo
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - miroslav22
7   - kepsar
9   - tvo
3   - flogger
7   - pikolik77
6   - Pepo2202
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.275/0.236