Zari
ohodnotit

Jak si nepodělat život [TV minisérie]

Beze stopy (2019) - 4. díl

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
74 minut
„Nechci žít mezi lidmi, můžete mne prosím nechat zmizet?“
Popis / Obsah / Info k filmu Beze stopy
POZOR, SPOILER

Lesem kráčí muž. Dojde až k chatě, do které vnikne. Po odchodu narazí na policii, ale může pokračovat dál. Policie hledá vykrádače chat. Muž pokračuje ve své činnosti, ale zdá se mu, že za ním někdo slídí, dokonce jej i zahlédne. A když pak před ním prchá, spadne do potoka. Neznámý jej vytáhne a bere zpět do chaty. Je to právě ten, koho hledá policie a později představí se jako Patrik. Muž se nepředstaví, ale on mu začne říkat Karel. Patrik chce, aby s ním Karel zůstal, protože poznal, že se od něj může naučit hodně věcí.

Putují tedy spolu. Celkem jim to jde, až do té doby, než narazí na ženskou. S dítětem. Chtějí utíkat, ale začne ji bít mládenec, který sem přijel. Patrik zasáhne a prchají spolu všichni včetně malého kluka. Ten se jmenuje Petr a jeho matka Blanka. Přespí v další chatě a ráno odcházejí.

Spolu stráví v jedné z chat Štědrý večer. Patrik se do Blanky zamilovává a přiznává loupež peněz a pochlubí se nakradenými šperky.

Karel je nakonec dovede až na malé nádražíčko a odchází. Patrik zůstává s Blankou. Vtom se zde objevuje její manžel a Patrika čeká spousta překvapení…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Beze stopy
Karel (Ondřej Vetchý) podle svého zvyku tráví i tuhle zimu v lese a v opuštěných chatových osadách. Nekrade, neničí, má vypracovaný systém, jak vyžít s minimem a nezanechávat stopy. Teď je ale něco jinak. I když se Karel umí lidem vyhýbat, má čím dál víc pocit, že ho někdo sleduje. Z pronásledovatele se nakonec vyklube kluk (Václav Švarc) na útěku před zákonem.

Česká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexandre Willaume

Willaume Alexandre

Naposled navštívené:
Alexandre Willaume

Willaume Alexandre