reklama
 
ohodnotit

Jack a fazolový stonek [TV film]

Jack and the Beanstalk

Rok:
1967
Délka:
51 minut
„Kombinovaný film o malém chlapci, který se rozhodl vysvobodit zakletou princeznu“

Celkové hodnocení filmu Jack a fazolový stonek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.3.2010
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42066minih42066Smrt císaře a krále Karla IV. (1978) [TV inscenace] 
Smrt císaře a krále Karla IV. n
minih48328minih48328Finley požární autíčko (2006) [TV seriál] 
Finley The Fire Engine n
minih3004minih3004Anděl s ďáblem v těle (1983) 
Anděl s ďáblem v těle n
minih41634minih41634Zástupce velitele (2006) 
Second in Command n
minih22012minih22012Valachiho svědectví (1972) 
The Valachi Papers n
minih60462minih60462Ženy v nesnázích (2009) 
Women in Trouble n
minih151983minih151983Islandská peříčka (1993) 
Islandská peříčka n
minih7971minih7971Great Balls of Fire! (1989) 
Great Balls of Fire! n
minih48827minih48827Mílaři (1977) [TV hra] 
n
minih43409minih43409Medvědi - IMAX (2001) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 % (9)
8   - melakara
8   - satyr
6   - MaKy92z
7   - Area
6   - Indiana.Jo
7   - uriel
9   - rozoumek
7   - sekkos
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.213/0.175