reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jack a fazolový stonek [TV film]

Jack and the Beanstalk

Rok:
1967
Délka:
51 minut
„Kombinovaný film o malém chlapci, který se rozhodl vysvobodit zakletou princeznu“

Celkové hodnocení filmu Jack a fazolový stonek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.3.2010
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4774minih4774Milenec Velkého vozu (1972) 
L'amante dell'Orsa maggiore n
minih57514minih57514Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen (1965) 
Dr. Goldfoot and the Bikini Machine n
minih55214minih55214KABÁT - SUMA SUMÁRUM / Best of Video (2002) 
n
minih34796minih34796Ohnivé inferno (2001) 
Inferno n
minih9547minih9547Její pastorkyně (1938) 
n
minih32084minih32084Budeme připraveni (1955) 
n
minih53959minih53959Ptáci Koháci (1965) 
Ptáci Koháci n
minih5193minih5193Co chytneš v žitě (1998) 
Co chytneš v žitě n
minih50982minih50982Susedia (2006) [TV seriál] 
Susedia n
minih35921minih35921Oko za oko (1991) [TV inscenace] 
Oko za oko n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
8   - melakara
8   - satyr
6   - MaKy92z
7   - Area
6   - Indiana.Jo
7   - uriel
9   - rozoumek
7   - sekkos
7   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606623
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.372/0.351