reklama
 
ohodnotit

Já přežiju

Sobreviviré

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Já přežiju

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
monca121
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2007
dheppner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
JHak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46285minih46285V údolí Elah (2007) 
In the Valley of Elah n
minih29318minih29318Divoch (1953) 
The Wild One n
minih36356minih36356Když se setmí (2004) 
After the Sunset n
minih20415minih20415Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 
The Final Countdown n
minih42387minih42387Drážďany (2006) [TV film] 
Dresden n
minih47013minih470135 pekelných mužů (1969) 
5 per l'inferno n
minih43297minih43297Nikki / Předmět lásky (2003) 
Love Object n
minih4971minih4971Casper (1995) 
Casper n
minih41532minih41532Maigret a smutný Alfréd (1966) [TV inscenace] 
n
minih33079minih33079Mišo (1979) [TV film] 
Mišo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
7   - Rendys
9   - gyzmo
4   - mirisek
4   - Collie
6   - monca121
3   - dheppner
5   - JHak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.125/0.089