reklama
 
ohodnotit

Ivanhoe [TV seriál]

Další název:
De avonturen van Ivanhoe
Rok:
1958
Délka:
30 minut, 39 časti

Celkové hodnocení filmu Ivanhoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2007
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih73078minih73078Protest (1967) 
Protest n
minih30731minih30731Nejhorší obavy (2002) 
The Sum of All Fears - Der Anschlag n
minih4296minih4296Bláznivý příběh Robina Hooda (1993) 
Robin Hood - Men In Tights n
minih9453minih9453Oblomov (1979) 
Neskolko dnej iz žizni I. I. Oblomova n
minih29929minih29929Cesta na Měsíc (1902) 
Le voyage dans la lune n
minih46899minih46899Dvanáct křesel (1977) [TV minisérie] 
12 стульев n
minih11347minih11347Let (1986) 
Flying n
minih23679minih23679Zavraždění Trockého (1972) 
The Assassination of Trotsky n
minih7027minih7027Důvod k vraždě (1993) 
A Case for Murder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (9)
9   - cicis
6   - ignac1
6   - Faye
7   - hlavsa5
5   - MaKy92z
10 - dederon
3   - Area
3   - jambroz58
4   - pan_opicka

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluj mě

01:30 - 02:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

12 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:00 - 02:05

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575759
Plakátů: 273862
Obsahů a biografií: 139043

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.182/0.15