reklama
 
ohodnotit

Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel

Ironia sudby ili s ljogkim parom!

Další název:
Ирония судьбы, или С легким паром / Irónia osudu (SK)
Země:
Rok:
1975
Délka:
192 minut

Celkové hodnocení filmu Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.9% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.5.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2015
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2008
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2006
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.1.2012
Anita
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2011
štěkna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2010
lenuse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.3.2006
amilter
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32624minih32624Červený drak (2002) 
Red Dragon n
minih17447minih17447Případ Halifaxová: Má milovaná (1994) 
Halifax f.p: My Lovely Girl n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n
minih4731minih4731Buď zdráv, umělče! (1973) 
Salut l'artiste! n
minih14591minih14591O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli (1996) 
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli n
minih47014minih47014Moje nejmilejší žena (1940) 
My Favorite Wife n
minih20322minih20322Šťastnou cestu (1943) 
Šťastnou cestu n
minih43998minih43998ABBA: Our Last Video Ever (2004) [TV film] 
n
minih5833minih5833Dáma s kaméliemi (1981) 
La storia vera della signora dalle camelie n
minih29847minih29847Vražda na večeři (1976) 
Murder by Death n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.9 %
10 - mia
10 - Faye
10 - Nasudr
10 - melakara
6   - Andrejevna
10 - Kycky
10 - kepsar
9   - Johnny1
9   - ipjp
8   - gyzmo
8   - Angelo.Fer
10 - frankvojta
10 - Anita
7   - štěkna
10 - lenuse
10 - amilter

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

73 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

18 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

3 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

48 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.208