Zari
ohodnotit

Informátoři

The Informers

Další název:
Informátori
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
94 minut
„Příběhy několika postav, které na první pohled nemají nic společného, jejichž osudy se velice brzy střetnou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Informátoři
Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A.

distributor DVD


Popis / Obsah / Info k filmu Informátoři
Jednotlivé příběhy filmu se odehrávají v Los Angeles 80. let a spojuje je jedna osoba - Graham Sloan. Je příslušníkem společnosti, jež hnána komfortem, blahobytem a zajištěnou existencí devastuje sebe samu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by klidně mohl být jejím synem. Složitá síť příběhu se zaplétá... Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Informátoři
Jeden deň v L.A. v roku 1983: Nenásytnosť nie je niž zlého. Sex je nezáväzný. Mladosť je večná. Šesť navzájom prepletených príbehov sa sústreďuje na mladých a bohatých obyvateľov Los Angeles, pohltených dekadentným životným štýlom. Žijú izolovane od skutočného sveta, oddávajú sa drogám, sexu, debatám o živote. Sú ľahostajní a bez morálky. Film je pútavou štúdiou zblúdenej generácie, portrétom tragédie pádu z oslnivej výšky do bezodnej priepasti.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

22:40 - 23:04

1 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Kaskadérky

21:50 - 22:55

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

22:20 - 22:55

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:45 - 22:55

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama