ohodnotit

Incident

The Incident

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu Incident

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2012
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2012
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2011
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2012
MHSV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122621minih122621Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn (1977) 
Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn n
minih40774minih40774Ve jménu krále (2007) 
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale n
minih39707minih39707Dracula 2: Vzkříšení (2003) 
Dracula II: Ascension n
minih142876minih142876Oko v oblacích (2015) 
Eye in the Sky n
minih27257minih27257XXL (1997) 
n
minih103853minih103853Velká oříšková loupež (2013) [2k digital] 
The Nut Job n
minih21679minih21679Ulzana (1974) 
Ulzana n
minih37722minih37722Pobřežní hlídka: Havajská noc (2003) [TV film] 
Baywatch: Hawaiian Wedding n
minih26627minih2662790 minut překvapení (1963) 
n
minih24614minih24614První den mého syna (1964) 
První den mého syna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 % (10)
7   - curil
8   - Yontalcar
6   - ponorka.ba
8   - olgab
8   - dederon
8   - rosta12
9   - Johnny1
8   - shadowdark
10 - Salzburg17
10 - MHSV
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154522
Osobností: 639990
Fotografií: 588756
Plakátů: 279604
Obsahů a biografií: 141555

Poslední komentáře

Tajemství mého úspěchu (1987)

Tajemství mého úspěchu
Film jsem už kdysi viděl,   ale pobavil mě i podruhé.   Příjemná komedie ze světa   byznysu. M. J. Fox hraje jako   vždy s lehkostí sobě   vlastní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

1984 (1984)

1984
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 7 / 10

Sestry války (2010) [TV film]

Válka je vůl!

Sestry války
Pravdivý výkon herců a   hlavně hereček v pravdivém   příběhu z druhé světové   války mě vtáhl do děje   takovým způsobem, že jsem   dlouho po více >

Autor: kvaca | Hodnocení: 10 / 10

Muž který se směje (2012)

Muž který se směje
Hezká výprava i kostýmy,   slušné herecké výkony a   poutavě vystižená éra   starých kočovných divadel -   přesto jsem se ale   neubránila více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.246/0.218