reklama
 
ohodnotit

Incident

The Incident

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu Incident

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2012
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2012
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2011
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2012
MHSV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28273minih28273Duchové Marsu (2001) 
Ghosts of Mars n
minih9033minih9033Chvění (1990) 
Tremors n
minih69678minih69678Loft (2010) [DVD kinodistribuce] 
Loft n
minih77503minih77503Dívka na rychlých kolech (2008) 
Fast Girl n
minih81569minih81569Něžnost (2011) 
La délicatesse n
minih2404minih2404700 mil v sedle (1975) 
Bite the Bullet n
minih39052minih39052Román pro ženy (2005) 
Román pro ženy n
minih66072minih66072O líném Honzovi (1983) 
O líném Honzovi n
minih46100minih46100Pokojný bojovník (2006) 
Peaceful Warrior n
minih66697minih66697Něco jako komedie (2010) 
It's Kind of a Funny Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 % (10)
7   - curil
8   - Yontalcar
6   - ponorka.ba
8   - olgab
8   - dederon
8   - rosta12
9   - Johnny1
8   - shadowdark
10 - Salzburg17
10 - MHSV

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

53 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.289/0.252