Zari
ohodnotit

Impuls [Video]

Impulse

Rok:
2008
Délka:
101 minut
„Pro ni hra skončila, ale pro něj teprve začíná.“
Popis / Obsah / Info k filmu Impuls
Claire a Jonathan Dennisonovi se už delší dobu snaží mít dítě. Moc jim to neklape a Claire touží ve svém manželovi znovu probudit vášeň. Na radu přítele začne hrát hru, ve které sama ztělesňuje ženu smyslné nevinnosti, jež k sobě hledá muže, který udělá vše, aby ji získal. Jenže rafinované převleky a erotické telefonáty nezabírají. Pak ale jednoho dne, když je Claire na služební cestě a sedí v baru, překvapí ji tam její manžel, který se úmyslně vydává za Roberta. Začnou se milovat už cestou do pokoje. To samé se zopakuje, když je Claire na služební cestě v New Yorku. Jenže ráno, když se probudí vedle svého manžela Jonathana "Roberta" v hotelovém pokoji, zazvoní jí telefon. Volá její manžel. Začíná hra o Claire a hra o přežití. Zvítězí ten, kdo bude chytřejší.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Impuls
Claire Dennison (Willa Ford - TV show “Dancing with the Stars”) je krásná žena, která touží ve svém manželovi znovu probudit vášeň. Součástí jejího plánu je i hra, ve které sama ztělesňuje ženu smyslné nevinnosti, jež k sobě hledá muže, který udělá vše, aby ji získal. Nastražila past, do které se má chytit její manžel… Ale stane se tak skutečně? Claire je naprosto ovládána touhou, vášeň ji úplně pohlcuje, ale brzy ji čeká šokující překvapení. Obětí jejího svádění se stal nesprávný muž. Muž, který je k nerozeznání podobný jejímu manželovi. V zoufalství chce celý poměr co nejrychleji ukončit a oznamuje neznámému, že hra skončila. Ale pro něj hra teprve začíná…


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Impuls
Claire pracuje jako manažerka v modelingové agentuře a její manžel Jonathan pracuje jako psychiatr a občas přednáší na univerzitě. Už delší dobu se snaží mít dítě, ale příroda nějak nepřeje, a tak začnou trošku experimentovat. Jednou, když je Claire na služební cestě sedí u baru, kde jí překvapí její manžel, který se úmyslně vydává za Roberta. Začnou se milovat už cestou do pokoje. To samé se zopakuje když je Claire na služební cestě v New Yorku. Jenže ráno když se probudí vedle svého manžela Jonathana "Roberta" v hotelovém pokoji, zazvoní jí telefon. Volá její manžel. Claire zvedne telefon a zeptá se kde její manžel je?, protože si myslí, že vedle ní leží v posteli, bohužel její manžel je doma.... Začíná hra o sexy Claire a hra o přežití. Zvítězí ten, kdo bude chytřejší.


Autor: markovenka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

11:25 - 12:20

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Tipy ptáka Loskutáka

11:30 - 11:45

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

86 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama