Zari
ohodnotit

ILONA CSÁKOVÁ 22x [DVD]

Žánr:
Rok:
2004
„22 hitů I. Csákové.“
Popis / Obsah / Info k filmu ILONA CSÁKOVÁ 22x
22x Ilona / Best Of - skladby :
1. Tornero 2004
2. Lásko, Ty Lháři
3. Natalie
4. Proč Mě Nikdo Nemá Rád
5. Když Zbývá Pár Slov
6. Amsterdam
7. Zavři Oči, Když Se červenám
8. Pink
9. Jedno Tajemství
10. Včerejší Láska
11. Babylon
12. Lháři
13. La Isla Bonita
14. Nepočítej
15. Léto
16. Moje Místo
17. Malý Vůz
18. Krásná
19. Časy Se Mění
20. Tornero
21. Chci Královnou Se Stát
22. Megamix
22x Ilona / Best Of - popis :
Ilona Csáková je bezesporu jednou z nejvýraznějších interpretek na české popové scéně uplynulých deseti let. A pokud bychom v tomto období hledali nejhitovější zpěvačku, Ilona by byla jasnou vítězkou. Bonusová novinka „Lásko, ty lháři“ z aktuálního výběru 22x Ilona pak napovídá, že nebývalý hitový seriál může mít nové pokračování…
Každý si vybaví Ilonin nezaměnitelný sytý alt, snad v něčem vzdáleně evokující mladou Martu Kubišovou, klouzavé bluesové feelingy a talent pro neobvyklou melodiku prozrazující zpěvaččin panonsko-balkánský původ. Ne každý by ale možná dokázal na místě vyjmenovat všechny její písničky, se kterými hned od svého sólového startu v roce 1993 bodovala v hitparádách. V jejich seznamu se rovnocenně doplňují osobité úpravy známých světových titulů (např. Tornero, Malý vůz, Když zbývá pár slov, Proč mě nikdo nemá rád a mnoho dalších) a původní tvorba, často se zpěvaččiným autorským podílem (Amsterdam, Pink, Zavři oči když se červenám, Natalie ad.).
Ilona zahájila svou sólovou dráhu albem Kosmopolis, které jí jako debutantce rovnou přineslo ocenění Objev roku na Českých Gramy. Následovala řada zlatých, platinových a multiplatinových projektů. Během mírné dvouleté „pauzy“ od posledního alba se Ilona úspěšně předvedla na muzikálové scéně jako Kleopatra ve stejnojmenném muzikálu Michala Davida a jako host stihla rovněž úspěšnou republikovou koncertní šňůru se svou někdejší domovskou skupinou Laura a její tygři.
Na této „best of desce“ najdete dva nové bonusy. Kromě velmi zajímavého nového hudebního pohledu na její dnes už legendární diskotékový šlágr Tornero jde především o zbrusu nový singl „Lásko, ty lháři“. Ilona opět neomylně sáhla po věčně mladé písničce, tentokrát po Je t’aime melancholie od Mylene Farmer, a opět skvěle si ji „přešila“ po svém. Jako perličku zmiňme, že český text je hravou skládankou sloganů ze zpěvaččiných dosavadních hitů. Že by rádiové překvapení letošního jara…? Určitě nápověda, kam by se Ilona mohla v budoucnu ubírat.
Spolu s albem vychází i stejnojmenný videoklipový výběr na DVD/VHS, obsahující všechny Iloniny videoklipy, z nichž zejména ty od režiséra F.A.Brabce patří bez přehánění k evropské špičce.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

05:15 - 05:45

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Reklama