reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Il piaceri del sabato notte

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
Meila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3180minih3180Apartmá v Kalifornii (1978) 
California Suite n
minih6497minih6497Dny hněvu (1967) 
I giorni dell'ira n
minih20364minih20364Štvanice (1966/1) 
The Chase n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih30805minih30805Obhájce pravdy (1989) 
True Believer n
minih2633minih2633Ahoj, prcku! (1980) 
n
minih46423minih46423Probuď se, špione (1982) 
Espion, léve-toi n
minih14597minih14597O zatoulané princezně (1988) 
n
minih27350minih27350Star Wars: Clone Wars (2003) [TV seriál] 
Star Wars: Clone Wars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (6)
6   - Kuvik
6   - R.RICKIE
3   - T800
1   - bajaw
6   - vic
4   - Meila
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635438
Fotografií: 576003
Plakátů: 274080
Obsahů a biografií: 139140

Poslední komentáře

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Die Pfefferkörner (1999) [TV ser...

Die Pfefferkörner
První třináctidílná řada   tohoto u nás absolutně   neznámého seriálu běžela   roku 2002 na STV1.   Zvláštní, že ČT před   časem kupovala více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Hop dva tři Miloslava Šimka a Ji...

Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
Skvělé představení Šimka   a Grossmanna, možná i o   něco zábavnější, než   většina Návštěvních   dnů. Jak Šimek prohlásil:   "Nesmí se to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 8 / 10

Čuk a Gek (1953)

Čuk a Gek
Ač poměrně známý   sovětský film, neměl jsem   příležitost jej shlédnout   v dobách jeho největší   popularity, dostal jsem se k   němu až více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Pomalé šípy (1993) [TV seriál]

Pomalé šípy
Mně by nevadilo sledovat   seriál o důchodcích,   pořád lepší, než o   zkažené polistopadové,   amerikanismem zfanatizované   mládeži. Co mi na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.119