reklama
 
ohodnotit

Hvězdy Velkého vozu

Vaghe stelle dell'Orsa

Další název:
Sandra
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Hvězdy Velkého vozu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2016
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55361minih55361Paranormal Activity (2007) 
Paranormal Activity n
minih27890minih27890Kluci nepláčou (1999) 
Boys Don't Cry n
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih28844minih28844Na černé listině (1976) 
The Front n
minih31851minih31851Bok po boku (1988) [TV film] 
Side By Side n
minih37271minih37271Arrowsmith (1997) [TV minisérie] 
n
minih28232minih28232Dotek zla (1958) 
Touch of Evil n
minih29185minih29185Poslední jednorožec (1982) 
The Last Unicom n
minih119508minih119508Fotograf (2015) 
Fotograf n
minih45878minih45878Hrad bude můj (2003) 
I Capture the Castle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - curil
8   - clara.bow
7   - Faye
9   - melakara
6   - Ingrid
6   - MysteryIll
10 - mary.charl
7   - etos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.571/0.536