ohodnotit

Hrozba

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1979
„Chyba v projektu zavinila ohrožení celého podniku. Hrozí výbuch plynu.“

Celkové hodnocení filmu Hrozba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.11.2017
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.9.2018
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.7.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2014
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2013
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2018
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2019
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2011
Daviiik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2013
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2014
Jennik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48131minih48131Zpívá Karel Gott (1973) [TV pořad] 
Zpívá Karel Gott n
minih88077minih88077Levá nebo pravá (2009) 
Right Hand Drive n
minih10808minih10808Kristian (1939) 
Kristian n
minih97263minih97263Vrahova důvěrnice (2011) [TV film] 
Appropriate Adult n
minih22178minih22178Ve vší nevinnosti (1987) 
En toute innocence n
minih65048minih65048Plakat smíchy (2009) 
Crying with Laughter n
minih40293minih402939. rota (2005) 
9 rota n
minih138028minih138028Victor Frankenstein (2015) 
Victor Frankenstein n
minih73410minih73410Přežít s vlky (2007) 
Survivre avec les loups n
minih28667minih28667Nebuďte policajta (1988) 
Ne réveillez pas un flic qui dort n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (24)
3   - argenson
1   - curil
5   - jarda53
2   - Pitryx
5   - hvezdyn
4   - M.A.G.
5   - thejduk
4   - REKBRIT
6   - melakara
5   - Tonykla
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
9   - kepsar
6   - Bape
5   - motelij
5   - Warden
6   - Pauleto
9   - tvo
8   - respect

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

64 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:10 - 03:35

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:30

29 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

9 minut již uběhlo
186 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.273