reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hráči na vinici Páně

At Play in the Fields of the Lord

Rok:
1991
Délka:
187 minut

Celkové hodnocení filmu Hráči na vinici Páně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2015
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2014
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
jayroh
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17756minih17756Při výkonu služby 3 (1988) 
Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao n
minih3320minih3320Atentát v Paříži (1972) 
L'attentat n
minih2307minih2307...a loď pluje (1983) 
E la nave va n
minih15637minih15637Pepek námořník (1936) 
Popeye the Sailor n
minih10098minih10098Kdo nastaví kůži (1981) 
Pour la peau d'un flic n
minih8867minih8867Chaplin (1992) 
Chaplin n
minih46094minih46094Andělé Slunce (2006) 
Anjos do Sol n
minih79841minih79841Den zrady (2011) 
The Ides of March n
minih74075minih74075Zbloudilé duše (2008) [TV film] 
Ghost Voyage n
minih73610minih73610Margin Call (2011) 
Margin Call n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.4 %
8   - Erkul
8   - curil
10 - whack
7   - POMAJZ
9   - kapelnik
8   - blackpoint
10 - orimkacsir
8   - jirkami
8   - jayroh
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Mimoni nejsou blbci

Kód Enigmy
Moc děkuji. Už to   nezachráním, už mi bylo 26   let, ale aspoň mne maminka   civilizovala. Kdyby ne, třeba   bych dopadl podobně jako pan   více >

Autor: Ficklip | Hodnocení: 10 / 10

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.448/0.425