Zari
ohodnotit

Hra na utrpení

Amusement

Další název:
Hra na utrpenie (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
85 minut
„Váš strach - jeho zábava.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hra na utrpení
Nezralý chlapec holduje velmi neobvyklým krvavým zálibám a očekává, že tím pobaví své tři kamarádky Lisu, Shelby a Tabithu. Ty ale jeho choutky neopětují a naopak je pro ně outsiderem a objektem šikany. Po ukončení školy na něho zapomenou, on na ně nikdy. Velmi dlouho plánuje, jak se jim pomstí a zapojí je do své nemilosrdné hry. Tři ženy a další oběti musí v kamenné síni plné vězeňských cel, podstoupit nelítostný boj, v němž jde o život.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hra na utrpení
POZOR SPOILER!!!

Shelby
Shelby jede se svým klukem Robem v autě. On jede trochu rychleji, což se jí nelíbí. Rob však tvrdí, že chytil dobrý konvoj. Na benzínce se pak seznámí s mužem, který řídí osobní auto a i s řidičem kamionu. Ten jim hlásí ucpanou silnici a vybízí je k objížďce, s čímž všichni souhlasí. Shelby se zdá, že viděla v kamionu dívku. A ona tam opravdu je, dává na sklo papír s prosbou o pomoc. Ještě než však stihnout cokoli udělat, ona vylítne z kamionu a dopadne na čelní sklo. Rob kamion pronásleduje, ale z lovce se stává kořist. Pak se ocitají u jakési staré chatrče. Kamioňák je uvnitř. Šofér osobáku tvrdí, že unesl Shelby i jeho dívku. Pravda se však ukáže být trošku jiná.

Tabitha.
Tabhita přichází do domu, kde jsou sami doma dva malí kluci. Její bratranci. Ti tvrdí, že chůva, která zde měla být s nimi, už odešla. Také ji zde hledá někdo v kápi. Později volá matka obou dětí a Tabhita hlásí, že je vše v pořádku. Jen velká loutka klauna jí nahání hrůzu. Matka kluků a žádné takové neví. Ani nemůže, klaun je totiž živý a najednou zmizí. Začne je všechny pronásledovat a nakonec je Tab přinucena vylézt střešním oknem, odkud spadne. Končí u psychologické poradkyně.

Lisa
Lisa Swanová bydlí s kamarádkou Cat. Jednoho večera ji nenalézá doma a přece byly domluveny na dívčí jízdu. Ani druhý den není Cat k nalezení. Lisa se domnívá, že je v jakémsi penzionu a tak se tam jde podívat a později k akci přizve svého přítele Dana. Ten se do domu vloudí a tam je podivný muž. Ten mu, mimo jiné, ukáže jakýsi hrací stroj, ze kterého vyletí šipka Danovi přímo do oka. Lisa se do domu dostane rovněž a na půdě nalézá spousty postelí a podivnou osobu. Zdá se, že je němá, že umí jen mumlat. A na botech má krev. Lisa už našla mrtvoly a našla i Cat, ovšem tu ještě naživu.

Psycho poradkyně na chvíli Tabhitu opouští a ta se pak vydává za ní. Nalézá ji mrtvou a u ní muže Trentna. Toho zná. Jako chlapci se mu kdysi s děvčaty posmívaly a to právě s Lis a Shelby. Nastává honička v podzemí, kde Tab nalézá obě dívky s rozpáranými vnitřnostmi, ale naživu. Byl to jen trik onoho pomateného Trentna. Děvčata prchají a vědí, že běží o život. Ne každá si ho však zachrání, pokud vůbec některá.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Hra na utrpení
Tabitha. Shelby. Lisa.
Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach.
oficiální materiály distributora DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

17:35 - 18:30

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

5 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ziel in den Wolken

Ziel in den Wolken
Ziel in den Wolken

Naposled navštívené:
Ziel in den Wolken

Ziel in den Wolken
Ziel in den Wolken