ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Homeboy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2013
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2016
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2010
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2015
100000052556420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2017
marionkobrety
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2356minih23562001: Vesmírná Odysea (1968) 
2001: A Space Odyssey n
minih48247minih48247Jak ukrást Bess (2002) 
Vacuums n
minih72228minih72228Manželství Mamerta Kalivody (1986) [TV inscenace] 
Manželství Mamerta Kalivody n
minih61297minih6129739 stupňů (2008) [TV film] 
The 39 Steps n
minih46082minih46082Až po vás (2003) 
Apres vous... n
minih94442minih94442Váňa (2012) [2k digital] 
n
minih22345minih22345Velký podvod (1976) 
Bluff storia di truffe e di imbroglioni n
minih26893minih26893Potomci a předkové 1 - Čas zrady, čas naděje (1972) 
Potomci a předkové 1 - Čas zrady, čas naděje n
minih41960minih41960World Trade Center (2006) 
World Trade Center n
minih83750minih83750Příliš mladá noc (2012) 
Příliš mladá noc n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (13)
7   - curil
8   - hvezdyn
8   - Lienocka22
4   - catamount
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
7   - Faustka
8   - MysteryIll
8   - Blanche21
4   - miratskyl
6   - Vok
6   - 1000000525
10 - marionkobr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.292