Zari
ohodnotit

Holky při tom nepláčou

Grosse Mädchen weinen nicht

Další název:
Big Girls Dont Cry
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
87 minut

Komentáře k filmu Holky při tom nepláčou

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Grosse Mädchen weinen nicht (2002)
Tak tohle mnohonásobně   předčilo moje očekávání,   který i tak bylo dost   vysoký. Film hezky plynul,   žádný zbytečný nebo   nudný pasáže. I když děj   nebyl ničím vyjímečnej,   tak zároveň nebyl   předvídatelnej a svym   způsobem byl originální.   Podle mě fakt špica! Něco   na tom je když člověk   vsadí na neanglickej film. Ta   německá produkce tomu dá   takovej švih, nevim jak to   říct, možná se hodí   známá hláška "teda   maj tam to samí co máme   tady, ale je to prostě   jiný".
Bylo   zvláštní vidět Karoline   Herfurth (Steffi) v zápornym   světle narozdíl například   od tak profláknutých (v   češtině) Holky to chtěj   taky, ale zahrála to dobře,   já jsem jí to věřil. No a   Anna Maria Mühe (Kati) tak tu   jsem až do shlednutí tohodle   filmu neznal, ale byla moc   sympatická a její filmová   postava mě děsně   imponovala.
V každym   případě jakej je tady   dabing, tak to fakt nevim. Já   na to jako na všechno koukal   s titulkama a musim opět   konstatovat, že ta němčina   tomu dává grády! Takže   dejte si to a určitě v   původním znění! :-)
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Není to komedie pro   teenagery, je to drama a   docela drsnej príbeh dvou   nejlepsích kamarádek, ve   kterým hraje hlavní roli   zárlivost, zrada, bolest,   láska a nenávist... Me se to   líbilo. Je to ze zivota. A   ríkám si, ze bych to zase   mohla videt.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2006
jestli je to teenagerovská   komedie, tak davam 7...v   porovnani s ostatnimi   komediemi, jejichž éru   odstartovaly prcičky...
tenhle typ filmů nemám   ráda, ale tento mi přijde   ještě jakž takž   ucházející, žádný   fekální humor, pár   trapných scének, ale také   takové, které se opravdu   mohou stát a díky nimž si   snad nějací puberťáci   uvědomí, že všechno není   pohoda...ale přitom film   nikomu nic nevnucuje,   nepoučuje, jen ukazuje pár   trapných, milých,   bolestných a romantických   zážitků několika holek.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Malá farma (2010) [TV pořad]

01:50 - 02:15

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Crescendo

01:55 - 02:45

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

02:00 - 03:05

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:30

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jeanne Cohendy

Cohendy Jeanne

Naposled navštívené:
Jeanne Cohendy

Cohendy Jeanne