reklama
 
ohodnotit

Hněv a čest II: Nepřátelské převzetí

Rage and Honor II

Další název:
Rage and Honor II: Hostile Takeover; Hnev a česť 2 (SK)
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
98 minut
„Agentka CIA je vyslána do Indonésie, aby odhalila intriky kolem praní špinavých peněz.“

Celkové hodnocení filmu Hněv a čest II: Nepřátelské převzetí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30432minih30432Exodus (1960) 
Exodus n
minih17293minih17293Přestřelka (1971) 
A Gunfight n
minih58200minih58200Netvor (2010) 
Beastly n
minih51371minih51371Hrůza v Connecticutu (2009) 
The Haunting in Connecticut n
minih27840minih27840Stíhači na start (1976) 
Aces High n
minih52458minih52458Status: Nežádoucí (2007) [TV seriál] 
Burn Notice n
minih18637minih18637Sen o krásné panně (1994) [TV film] 
Sen o krásné panně n
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih25504minih25504Chobotnice (1998) 
Deep Rising n
minih4682minih4682Černý Blesk (1971) 
Black Beauty n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hněv a čest (1992)

 Hněv a čest (1992)
Hněv a čest n
Rage and Honor
Žánr: krimi / drama / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Terence H. Winkless

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.3 %
5   - R.RICKIE
8   - rimeon
6   - luan66
6   - oulisna
6   - rosta12
10 - zazrakpave
8   - Sheriff.Ja
8   - nireo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145807
Osobností: 619759
Fotografií: 545947
Plakátů: 261044
Obsahů a biografií: 133661

Poslední komentáře

Návrat do zítřka (2015)

Návrat do zítřka
Sci-fi film se zajímavým   námětem. Příběh se   neustále mění s postupem   vytváření dalších   paralelních světů, takže   se vytváří stále nový více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Extant (2014) [TV seriál]

Extant
"Akční" ministryně s   podobou Hillary, místo   hybridů dosaďme součastnou   globální i-hrozbu a   voilà...až na tu Hillary to   všechno do více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Ohňostroj (2003) [TV film]

Ohňostroj
Příběh je opět velice   akční a jenom napovídá,   že ne všude se dodržují   pokyny a předpisy o   bezpečnosti práce, auta   řídí slepí řidiči, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

A.I.: Umělá inteligence (2001)

A.I.: Umělá inteligence
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.317/0.28