reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hněv a čest II: Nepřátelské převzetí

Rage and Honor II

Další název:
Rage and Honor II: Hostile Takeover; Hnev a česť 2 (SK)
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
98 minut
„Agentka CIA je vyslána do Indonésie, aby odhalila intriky kolem praní špinavých peněz.“

Celkové hodnocení filmu Hněv a čest II: Nepřátelské převzetí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55734minih55734Prodigy (2009) 
The Prodigy n
minih3527minih3527Bambi (1985) 
Dětstvo Bambi n
minih47704minih47704Nakažení smrtí (2008) [Video] 
Insanitarium n
minih53995minih53995Netopýři: Chuť krve (2007) [TV film] 
Bats: Human Harvest n
minih36179minih36179Paví pírko (1987) [TV film] 
Pávie pierko n
minih78428minih78428Beauty and the Beast 3 (2008) [Video] 
Beauty and the Beast 3 n
minih17565minih17565Půlnoční běh (1988) 
Midnight Run n
minih17656minih17656Rabín a zloděj (1979) 
The Frisco Kid n
minih36887minih36887Ring 2 (1999) 
Ring 2 n
minih7478minih7478Exploze (1992) 
Live Wire n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hněv a čest (1992)

 Hněv a čest (1992)
Hněv a čest n
Rage and Honor
Žánr: krimi / drama / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Terence H. Winkless

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.3 %
5   - R.RICKIE
8   - rimeon
6   - luan66
6   - oulisna
6   - rosta12
10 - zazrakpave
8   - Sheriff.Ja
8   - nireo

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

5 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

21:00 - 21:30

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

55 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607030
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130420

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.288/0.267