Zari
ohodnotit

Hluboko v gangu

Waist Deep

Další název:
Hlboko v gangu (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
97 minut
„Unesli mu syna a tím z něj udělali stroj na zabíjení. Nyní musí čelit jeho pomstě.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hluboko v gangu
Napínavý a výbušný thriller Hluboko v gangu je doslova nabitý vzrušujícími akčními scénami. O2 (Tyrese Gibson - Rychle a zběsile) je čerstvě propuštěný vězeň, který chce začít nový život a starat se o svého syna. Plány mu ale záhy hatí bezcitný drogový boss (The Game), který jeho syna během automobilového přepadení unáší a vymění ho pouze za vysoké výkupné. A tak se zoufalý O2 společně s protřelou podvodnicí (Meagan Good) a svým pochybným bratrancem (Larenz Tate) vydává do nebezpečných ulic Los Angeles, aby se tu pokusil vyzrát nad konkurenčními gangy. To je totiž jediná možnost, jak syna zachránit.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hluboko v gangu
O2 (Tyrese Gibson) je napravený černošský delikvent, kterému útroby nápravného zařízení dostatečně jasně ilustrovaly, že krást se nemá. Když se za nim po letech zaklapnou křídla vězeňské brány a prvně po dlouhé době nasaje do plic čistý městský smog, nastane zajít za synem. Jak je možné, že člověk jako on má desetiletého syna, který přitom dlouho nemá matku, to netřeba řešit. Stačí, když se v dojemném úvodu setkají, tatínek mu řekne, jak ho má rád a už se může v klidu nechat unést ošklivými gangstery vedenými tím nejošklivějším gangsterem s fešáckým nickem Meat (hraje ho raper The Game). Ti jako obvykle nechtějí nic menšího než velice tučnou sumu peněz, poněvadž si po právu myslí, že někdo jako O2 má po návratu z vězení určitě někde něco ukryto. Jenže on nemá. Jak tedy za 24 hodin sehnat 100 000 dolarů?


Autor: Arci

Popis / Obsah / Info k filmu Hluboko v gangu
O2 (Tyrese Gibson) sa po odpykaní trestu vracia z väzenia na slobodu, stretáva svojho desaťročného syna, ktorého však okamžite unesú zlí gangstri, požadujúci ako odmenu 100 tisíc dolárov. O2 tak nemá na výber a musí ísť vykradnúť banku… Určite vás napadne, že námet je viac ako hrozný. Uvidíme, ako si s ním poradí režisér Vondie Curtis-Hall tvorca jedného z najhorších filmov všetkých čias Glitter s Mariah Carey v hlavnej úlohe.


Autor: chobot

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama