ohodnotit

Hledání [TV seriál]

Looking

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
28 minut
„Tři nejlepší kamarádi, gayové, ze San Francisca.“

Celkové hodnocení filmu Hledání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.9.2016
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2014
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2014
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2014
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2017
efa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2014
Dandik1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2014
jenyk133
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2016
r4472c
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39636minih39636Casanova (2005) 
Casanova n
minih146336minih146336Muzzikanti (2016) 
Muzzikanti n
minih7192minih7192Dvojníci (1984) 
Non c'è due senza quattro n
minih144150minih144150El sádico de Notre-Dame (1979) 
El sádico de Notre-Dame n
minih123524minih123524Emmanuelle 2000: Emmanuelle's Intimate Encounters (2000) [Video] 
Emmanuelle 2000: Emmanuelle's Intimate Encounters n
minih155850minih155850Ztracená relikvie (2007) [TV film] 
The Man Who Lost His Head n
minih9743minih9743Johnny Mnemonic (1995) 
Johnny Mnemonic n
minih87044minih87044Donner Pass (2012) 
Donner Pass n
minih62984minih62984Gryfon (2007) [TV film] 
Gryphon n
minih16319minih16319Policejní hodina (1960) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
2   - curil
8   - vojtam
7   - stanko
8   - petule611
8   - leunka592
10 - efa
9   - Dandik1
9   - jenyk133
8   - r4472c

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

09:45 - 10:35

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

09:55 - 10:45

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:45 - 10:35

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279973
Obsahů a biografií: 141637

Poslední komentáře

Salt (2010)

Salt
Dobrý akční film. Hned od   počátku to má švih a spád   a Angelina předvádí   skvělé kousky. Naškodu je   scénář je trochu   jednoduchý, ale milovníkům   akčních filmů se to musí   líbit.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.286