Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Hledání Aljašky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2020
Pěkný dramatický seriál
Zajímavý seriál podle knihy   o partě přátel na   internátní škole. Parta to   byla poměrně nesourodá.   Chytří lidé, které   spojoval společná touha   jednak se postavit partě   zbohatlíků, druhak se   snaží objevovat, co to je   dospívání, a pár dalších   věcí. Členkou téhle   partičky je také oblíbená   slečna, která, ačkoli je   velmi energická, spontánní   a živá, zároveň je   zatížená traumatem ze své   minulosti. Každopádně tahle   skupina lidí musí velice   rychle řešit, jak se   vyrovnat s jednou z   nejhorších událostí,   která se člověku může v   životě stát.

Určitě je to pěkný   dramatický seriál. Nevím,   jak moc se to drží své   předlohy, a tu knihu určitě   číst nebudu. Ale i tak   doporučuju všem, kdo mají   tuto tématiku rádi.

Tak jsem si tu   knížku přečetl, protože   není nijak dlouhá. Seriál   mi přijde v mnoha ohledech   lepší, jsou tam víc   rozpracované vedlejší   postavy. A zatímco v knize je   části POTÉ věnována   téměř polovina knihy, v   seriálu jsou to polsední   dvě epizody, i když mají   dohromady skoro dvě hodiny,   ale i tak je to tak akorát.   Nakonec ze mě ještě bude   čtenář:D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ellen Hallin

Hallin Ellen

Ben Sombogaart

Sombogaart Ben

Naposled navštívené:
Ellen Hallin

Hallin Ellen

Ben Sombogaart

Sombogaart Ben