reklama
 
ohodnotit

Hitlerovy tajné zbraně [Video]

Hitler's Secret Weapons

Další název:
Hitlerove tajné zbrane
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
55 minut

Celkové hodnocení filmu Hitlerovy tajné zbraně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2016
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2007
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.12.2007
IGORKO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2010
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34829minih34829Kdosi je za dveřmi (1979) [TV pořad] 
Ktosi je za dverami n
minih60109minih60109Mládí v hajzlu (2009) 
Youth in Revolt n
minih66635minih66635Dlouhá ruka Kmotra (1972) 
La mano lunga del padrino n
minih70403minih70403Buď zdráva, Mafie! (1965) 
Je vous salue, Mafia! n
minih43551minih43551Tatarská princezna (1961) 
Ursus e la ragazza tartara n
minih39698minih39698THX 1138 (1970) 
THX 1138 n
minih29880minih29880Dost (2002) 
Enough n
minih43526minih43526Srub u jezera (2000) [TV film] 
Cabin by the Lake n
minih3196minih3196Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) [TV seriál] 
Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek n
minih121256minih121256Soukromý život Miloše Kopeckého (2013) [TV minisérie] 
Soukromý život Miloše Kopeckého n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 %
9   - cicis
9   - curil
8   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
9   - satyr
8   - lejtenant
6   - Jiika
8   - reby
10 - jambroz58
10 - IGORKO2
8   - arysto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.587/0.548