Zari
ohodnotit

Hell Fest: Park hrůzy

Hell Fest

Další název:
Hell Fest: Park hrôzy (SK)
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
27.9.2018
„Ven se dostanete jen přes svou mrtvolu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hell Fest: Park hrůzy



POZOR, SPOILER

Hned na začátku někdo v masce zabije mladou dívku.

Jiné děvče, Natalie, přijíždí za svou kamarádkou Brooke. Je zde i další děvče jménem Taylor, kterou Nat zrovna nemusí. V každém případě se všechny chystají do zábavného parku hrůzy. Zde jsou očekávány třemi kluky a to Quinnem, Gevinem a Asherem. Je to právě Gevin, ke kterému se Nat má. A on k ní. Takže vejdou do parku a hodlají se bavit, jak jen to půjde. Za nimi vstupuje tajemná postava, až příliš podobná té, která zavraždila onu dívku hned zpočátku.

Už v první atrakci potká naše šestice prchající dívku, kterou pak před zraky Nat tajemná postava-vrah zapíchne. Následují další a další atrakce. Gavin, smutný z toho, že se nemohl před Nat předvést dle svých představ, se vydává sehnat pro ni dárek. Najde skříň s plyšovými strašidýlky, ale je zde načapán vrahem a zabit velkou palicí.

Průjezd vozíčkem přes strašidelný zámek tedy absolvuje Nat sama. Další kroky vedou k dalším zábavám a zde dochází k rozdělení. Nat opět vidí vraha s maskou a touží po policajtech. Jenže koho udat? V maskách jsou zde všichni. A ten s tou hnědou na obličeji zabije Ashera. Následně nalézá Nat na WC a řádně jí zatápí. Té se však podaří utéci. To už o policii mluví i s ochrankou, ale ta nic nezmůže.

Při dalším strašidelném kousku asistuje Tyler. Je položena pod gilotinu - a je jí useknuta hlava. Nejprve je to jen trik.

Dochází k panice, a již je zde i policie. Nat s Booke prchají, ale dostanou se jen do dalšího bludiště. Zde se musí utkat s vrahem, který na ně zaútočí se sekerou v ruce.

Dochází i ke zranění a holky opět prchají, až se ocitnou na chodbě, která nikam nevede...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Hell Fest: Park hrůzy



Parta kamarádů si jde užít do zábavného parku hrůzy. Uprostřed strašidelných atrakcí je ale začne terorizovat a pronásledovat skutečná hrozba. Maskovaný zabiják. Jak se dovoláte pomoci v místě, kde si všichni myslí, že šílenec, který se vás pokouší zabít a likviduje vaše kamarády, je součástí show? Horor Hell Fest: Park hrůzy připravili producenti populárního seriálu Živí mrtví ( Walking Dead ).

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt.

Vyvražďovací řádění zabijáka v masce čekáte každý pátek 13., na každý Halloween, vždy, když jedete na opuštěnou chatu do lesů, nebo když zapomenete uklidit motorovou pilu. Ale na veřejnosti na pouti?

Režisér Hell Festu Gregory Plotkin není v hororovém žánru žádným nováčkem. Je podepsán pod několika díly úspěšné série Paranormal Activity a jako střihač dával konečnou podobu, humor a napětí filmům Noční hra, Všechno nejlepší nebo Uteč.

Bontonfilm


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

4 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ričard Viktorov

Viktorov Ričard

David Adams

Adams David

Naposled navštívené:
Ričard Viktorov

Viktorov Ričard

David Adams

Adams David