Zari
ohodnotit

Hedvika a rozzlobený palec

Hedwig and the Angry Inch

Další název:
Hedwig a Angry Inch
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
88 minut
„Zamilována do vojáka a plna víry ve společný život plný lásky podstoupí operaci změny pohlaví, která se však nepovede a tak zůstává stát na pomezí mezi mužstvím a ženstvím.“

Komentáře k filmu Hedvika a rozzlobený palec

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
vojtam
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2011
Výbornej hudebni   film,chvilkama mi to   přopomínalo sametovou   extazy.Mitchell je skvělej   mezi mé oblibené filmy   patři i jeho kde kdy   zatracovaný   Shortbus.Potouchlej a zvrhlej   chlápek to je ale já ho   žeru.
shizuka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Opet nadherny snimek,tentokrat   o cloveku,ktery ma problemy   ujasnit si svou gender   identitu,zajimavy   namet,vyborna hudebni   cisla,zvlastni   atmosfera,presvedcive herecke   vykony,co dodat,proste dalsi   dokonaly filmovy zazitek.Spolu   se sametovou extazi muj   nejoblibenejsi dobrou muzikou   prostoupeny filmik:).
Pjotra108
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Pěkně divnej film. Takový   šílený příběh "ze   života" by mě snad   nikdy nenapadl, ani kdybych   byla pod vlivem. Velice   originální námět,   myšlenka o hledání vlastní   sexuální identity (a že to   má náš hrdina sakra   těžký!), ale zároveň   milovník rokenrolu, který   dokáže do hudby dát celé   své srdce. Jeho nešťastný   život sledujeme s různými   vzpomínkami na dětství,   zlomovými okamžiky jeho   života ve východním   Berlíně, jednoduchými   malůvkami, které   podtrhávají nijak   geniální, ale procítěné   songy ve filmu. Poněkud   rozpolcená jsem u závěru   filmu, který podtrhává   čiré zoufalství a   neuvěřitelnou smůlu jedné   křehké a zvláštní   bytosti. Mám totiž dojem,   že na konci se nám ukazují   dva alternativní konce,   Hedviga v autonehodě a   Hedvika jako šťastná   hvězda, která došla   uznání a respektu.   Neuvěřitelně silný   zážitek. A nejdokonalejší   scéna s gumovými medvídky u   berlínské zdi. Fakt úlet :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:05 - 01:00

20 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

ČT2 - Rockerky (2002)

22:55 - 00:30

30 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:55 - 23:45

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kenneth Colley

Colley Kenneth

Féodor Atkine

Atkine Féodor

Naposled navštívené:
Kenneth Colley

Colley Kenneth

Féodor Atkine

Atkine Féodor