Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Heartless

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2011
To byl divnej film trošku   ujetej.Nápad nebyl špatnej   ale tak nějak nudně   podanej.Znetvořený chlapec   uzavře dohodu s dáblem   který mu za proti službu   odstrani děsivé matéřské   znaménko z obličeje....
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Nevím, jestli se mi tenhle   film spíš líbil nebo   spíše nelíbil...prostě   jsem z něho byla tak trochu   zmatená. Tvůrci chtěli   příběh pojmout   netradičně, to si jim   určitě povedlo. Děj je o   chlapci, který má na půlce   tváře velké znaménko a   nenávidí svět. Pro lepší   svět a novou tvář je   schopen i zabíjet.   Samozřejmě idea filmu není   jen takhle prostá. Hlavní   roli tu také hrají démoni a   zlo. Pro mě jednoduchá   myšlenka je pojatá velmi   netradičním ztvárněním,   na to že je od tvůrců VB.   Ráda bych si přečetla i   jiné názory na tento film,   bohužel filmy s ďábelským   duchem u mě nepřevládají.
zidja
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2012
Přišlo mi škoda, že po tom   co se tam krásně rozvíjí   pohled do duše vraha,jak to   chodí když se podá   ďáblovi prst a podobně, je   tahle myšlenka nakonec   zahozená a utnutá nějakým   jakoby happy endem..
Taky je divný, že se   tady představí postava   "schizofrenního   psychopata se sebevražednými   sklony, navíc sadistickýho   vraha" a ono to najednou   vyzní
jako že je to   klaďák a "dobře"   to dopadne.. (všichni se   úspěšně potkají v nebi,   nebo co )
Mě by se   víc líbilo kdyby se to tam s   tím ďáblem víc řešilo, a   kdyby z toho taky vyznívaly   nějaký závěry pro diváka,   jako že co se má a co se   nemá dělat, a né jenom že   "i když bejvá život   dost na ho..., většinou to   dobře dopadne"
Bylo by fajn využít toho   že není jasný kdo je dobrej   a kdo zlej, co je sen a co   skutečnost,
co vidí   on a co vidí ostatní, a   tak..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama