Zari
ohodnotit

Harry a Walter jedou do New Yorku

Harry and Walter Go to New York

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
115 minut
„Dva baviči zkusí štěstí v jiné branži – vykrádání bank.“
Popis / Obsah / Info k filmu Harry a Walter jedou do New Yorku
Harryho a Waltera, dva estrádní umělce z devadesátých let, zavřou za drobné krádeže do cely ke slavnému kasaři Adamu Worthovi, který si z nich rovnou udělá posluhovače. Když novinářka a sociální pracovnice v jedné osobě Lissa Chestnutová zpovídá Waltra za mřížemi, neschopnost Harryho a Waltera ji donutí nabídnout oběma pomoc. Když se konečně dostanou na svobodu, vyzbrojeni plány k údajně nedobytnému trezoru, které ukradly Worthovi z cely, vyráží Harry s Walterem... a Lissou rovnou do New Yorku. Adam Worth je díky úplatku také volný a hned jim je v patách. Všichni se chystají vyloupit banku, a Harrymu s Walterem začíná závod s časem, ve kterém musí porazit Waltera v jeho vlastní hře.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Harry a Walter jedou do New Yorku
Harry a Walter jsou nepříliš úspěšní zpěváci a tanečníci, kteří se jednoho dne rozhodnou, že svému štěstí musí napomoci sami. V New Yorku se hodlají etablovat jako lupiči.
Režisér Mark Rydel pojal tuto kriminální komedii jako pečlivý obraz sklonku 19. století, pozornost věnuje nejrůznějším podrobnostem, jako třeba plynovému osvětlení nebo zařízení bytových interiérů. Bohužel tato vnější stránka do značné míry pohltila tempo vyprávění, takže výsledku se místy nedostává vtipu ani vypravěčské pohotovosti. Film má ovšem silné herecké obsazení: kromě Jamese Caana a Elliotta Goulda, s patrnou nadsázkou ztělesňujících titulní hrdiny, uvidíme Michaela Caina či Diane Keatonovou.

Autor/Zdroj: Popis
televizní program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexandr Romaněnko

Romaněnko Alexandr

Naposled navštívené:
Alexandr Romaněnko

Romaněnko Alexandr