ohodnotit

Hajduci

Haiducii

Další název:
The Outlaws
Země:
Rok:
1966

Celkové hodnocení filmu Hajduci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.1.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
mirda_CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2621minih2621Agnesa jde na smrt (1976) 
L' Agnese va a morire n
minih37098minih37098Okrsek 49 (2004) 
Ladder 49 n
minih25610minih25610Akta X 12: Konec (1998) [Video] 
The X Files : File 12 - The End n
minih43871minih43871Strašidlo cantervillské (1989) [TV inscenace] 
Strašidlo cantervillské n
minih3509minih3509Balada pro banditu (1978) 
n
minih44930minih44930Blbec jménem zákona (1998) 
Torrente, el brazo tonto de la ley n
minih25142minih25142Teror (1997) 
Under Pressure n
minih16834minih16834Práče (1960) 
Práče n
minih46587minih46587Angel (1999) [TV seriál] 
Angel n
minih54517minih54517Božena Němcová (1961) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
5   - Edward52
5   - Bara.40
5   - satyr
6   - zepo
8   - Area
5   - pepa123
4   - mirda_CZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639990
Fotografií: 588799
Plakátů: 279709
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.179/0.147