reklama
 
ohodnotit

Hajduci

Haiducii

Další název:
The Outlaws
Země:
Rok:
1966

Celkové hodnocení filmu Hajduci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.1.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
mirda_CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46173minih46173Pistole sedmi statečných (1968) 
Guns of the Magnificent Seven n
minih24614minih24614První den mého syna (1964) 
První den mého syna n
minih53860minih53860Na domácí půdě (2007) 
Home of the Giants n
minih10821minih10821Krokodýl zabiják (1989) 
Killer Crocodile n
minih7103minih7103Dva v tom (1995) 
Nine Months n
minih5608minih5608Čest rodiny Prizziů (1985) 
Prizzi's Honor n
minih50503minih50503Napoleon a já (2006) 
N (Io e Napoleone) n
minih46258minih46258Čistá práce (2008) 
The Bank Job n
minih13479minih13479Náhrdelník (1992) [TV seriál] 
Náhrdelník n
minih48178minih48178Ženy v balíku (2008) 
Mad Money n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
5   - Edward52
5   - Bara.40
5   - satyr
6   - zepo
8   - Area
5   - pepa123
4   - mirda_CZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.195/0.163