reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hacksaw

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7227minih7227Earthy Delights (1981) 
The Garden of Earthly Delights n
minih33399minih3339925. hodina (2002) 
The 25th Hour n
minih41338minih41338Já a Ty a všichni ostatní (2005) 
Me And You And Everyone We Know n
minih17641minih17641Querelle (1982) 
Querelle n
minih43894minih43894Událost ve čtverci 36-80 (1982) 
Случай в квадрате 36-80 n
minih45567minih45567Babes Illustrated 11 (2001) [Video] 
n
minih30823minih30823Já a plukovník (1958) 
Me and the Colonel n
minih17656minih17656Rabín a zloděj (1979) 
The Frisco Kid n
minih43043minih43043Noc v muzeu (2006) 
Night at the Museum n
minih52846minih52846Jednotka 08/15: Ve vlasti (1955) 
08/15 – In der Heimat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
5   - 10kacka10
2   - opl
6   - Collie
6   - MIGELO26
5   - termit
9   - Status
10 - Karolin.Sa
8   - fialapetr

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

05:10 - 05:35

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

04:05 - 06:05

85 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.07/0.03