ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hacksaw

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17293minih17293Přestřelka (1971) 
A Gunfight n
minih34070minih34070Pach kafru, vůně jasmínu (2000) 
Booye kafoor, atre yas n
minih17644minih17644Quicksilver (1985) 
Quicksilver n
minih28120minih28120X-Men (2000) 
X-Men n
minih5725minih5725D III 88 (1939) 
D III 88 n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih30718minih30718X-Men 2 (2003) 
X-Men 2 n
minih11037minih11037L.I.S.A. - holé šílenství (1985) 
n
minih32410minih32410R. E. M. / Road Movie (1996) 
R. E. M. / Road Movie n
minih48883minih4888330 a půl metru (2008) 
100 Feet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
5   - 10kacka10
2   - opl
6   - Collie
6   - MIGELO26
5   - termit
9   - Status
10 - Karolin.Sa
8   - fialapetr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637145
Fotografií: 582048
Plakátů: 276445
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

Vadí nevadí (2018)

Vadí nevadí
Naprosto nudný a zbytečný   horor pro puberťáky a už   chápu ten nízký rozpočet,   prostě jen řemeslo. Ztráta   času.

Autor: MildaX | Hodnocení: 2 / 10

Smrtící orchidej (2011)

Smrtící orchidej
Pěknej zabijackej opus,   který jsem si pěkně užil.   Zoe Saldana je navíc pěkně   sexy kočka, ale pozor s dost   ostrejma drapkáma.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014)

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
Já nevim, mě ty SS zombies   přišli sympatictější než   rusko-bolšvistický zombies.   Navíc přece jen to tak je,   že kulturně jsou nám   blíže více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

V oku hurikánu (2018)

PROCESOR!

V oku hurikánu
Jasně, že je to béčko,   pakliže k tomu tak   přistoupíte tak se budete i   bavit a nebudete hledat něco,   co tam nepatří. Já se   bavil, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

The Last Day (2018) [TV epizoda]

The Last Day
Flashbacky z minulosti Majáku   jsem přijala bez problémů,   při prvním zhlédnutí   slibovaly mnohé. Při   dalším už to trochu   skřípalo, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.066/0.029