reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

H.R.A. [TV film]

Žánr:
Rok:
1994
„Dokument z nejvýše položené charitativní nemocnice na světě v Nepálu“

Celkové hodnocení filmu H.R.A.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
andyanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5743minih5743Ďábel v těle (1986) 
Diavolo in corpo n
minih62135minih62135Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 
Scott Pilgrim vs. the World n
minih2815minih2815Aligátor 2: Mutace (1991) 
Alligator II: The Mutation n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih34091minih3409131/12/99 (1999) 
31/12/99 n
minih58194minih58194Benga v záloze (2010) 
The Other Guys n
minih43475minih43475Kráčející skála 2: Odplata (2006) [TV film] 
Walking Tall 2 n
minih2410minih24109 1/2 týdne (1985) 
Nine 1/2 Weeks n
minih45505minih45505Shrekoleda (2007) [TV film] 
Shrek the Halls n
minih7499minih7499F-16 zabíjí (1992) [TV film] 
Afterburn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 %
8   - Elda1
5   - Rendys
8   - saimon.1
6   - Bogy
3   - 10kacka10
6   - opl
4   - Collie
8   - leona73
6   - MIGELO26
7   - Status
4   - andyanna
6   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606709
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130352

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.123/0.102