reklama
 
ohodnotit

Gulag [TV film]

Další název:
Gulag - peklo bez návratu
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Gulag

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.5.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2014
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2018
cakj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27913minih27913Zapadákov (1998) 
Dancer, Texas Pop 81 n
minih3205minih3205Arašídová pomazánka (1985) 
The Peanut Butter Solution n
minih47051minih47051Dlouhé dopoledne (1969) [TV hra] 
Dlouhé dopoledne n
minih75884minih75884Když láska nestačí: Lois Wilson (2010) [TV film] 
When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story n
minih43600minih43600Highlander 5 (2007) 
Highlander: The Source n
minih47611minih47611Sedmé nebe (2008) 
Wolke Neun n
minih68039minih68039Znamení trojúhelníku (1966) 
The Trygon Factor n
minih9552minih9552První ples (1937) 
Un carnet de bal n
minih6711minih6711Domů na svátky (1995) 
Home for the Holidays n
minih115824minih115824V očekávání (2013) 
Expecting n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
7   - curil
4   - Pitryx
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
9   - gyzmo
4   - Jelinek1
9   - cakj
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273895
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.273