Zari
ohodnotit

Greta - osamělá žena

Greta

Další název:
Greta: Ďábelská past; The Widow; Greta: Smrtiaca návnada (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
98 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Greta - osamělá žena
Mladá a naivní Frances McCullen pracuje v New Yorku jako servírka a bydlí s přítelkyní Ericou. Těžko se vyrovnává se smrtí své matky, která nedávno zemřela na rakovinu. Jednoho dne najde v metru kabelku a rozhodne se ji vrátit. Vyhledá v Brooklynu majitelku Gretu Hidegovou, bohatou osamělou vdovu, která tráví většinu času ve vzpomínkách a hrou na klavír.

Obě ženy se rychle spřátelí a Frances začne Gretu navštěvovat. Zanedlouho mateřské city Grety začnou přesahovat rámec přátelství, a když Frances objeví v domě několik stejných kabelek, z nichž jedna je označena jejím jménem, vztah rázně ukončí. Tím ale teprve začnou velké problémy, když Greta začne Frances pronásledovat a dokonce v restauraci způsobí skandál a dívka přijde o zaměstnání. Frances se rozhodne Gretu naposledy navštívit a oznámit jí, že odjíždí ze země. Žena ji omámí a uzamkne v důmyslné skrýši. Otec Frances s Ericou začnou po dívce pátrat.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Greta - osamělá žena
Servírka Frances McCullen žije se svou spolubydlící Ericou v malém bytě. Frances právě prochází těžkým obdobím, nedávno jí zemřela matka a ona nemá zrovna nejlepší vztah se svým workoholickým otcem. Jednoho dne Frances při cestě z práce najde v metru pěknou opuštěnou kabelku. V kabelce objeví adresu, a tak se ji i přes Eričiny protesty rozhodne odnést majitelce. Tou je starší dáma Greta Hidegová. Pozve Frances dál a ihned ji doslova okouzlí svým vyprávěním. Greta je údajně Francouzka a její dcera prý dál žije ve Francii. Ona je po smrti svého manžela vdova. Ve chvíli, kdy si obě ženy povídají, se ozve velký hluk, ale Greta ho přehluší hraním na piano. Frances se s Gretou spřátelí a tráví s ní spoustu svého volného času. Erica ji ale varuje, že na tom, jak si ji Greta k sobě připoutává, je něco podivného. Že má Erica pravdu, se záhy potvrdí. Frances při vaření najde u Grety skříň plnou stejných kabelek, jako sama našla v metru. Na každé kabelce je i jméno údajné nálezkyně. Frances mezi těmito kabelkami objeví i kabelku se svým vlastním jménem. Uteče a už se s Gretou nechce vídat. Jenže Greta začne Frances doslova pronásledovat…

Zdroj: TV Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Malá farma (2010) [TV pořad]

01:50 - 02:15

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Crescendo

01:55 - 02:45

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

02:00 - 03:05

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:30

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Reklama