ohodnotit

Gloria Estefan - Everlasting Gloria!

Gloria Estefan: Everlasting Gloria

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Gloria Estefan - Everlasting Gloria!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
dolezelova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
belvel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39793minih39793Galapágy 3D (1999) 
Galapagos: The Enchanted Voyage n
minih38261minih38261Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video] 
Lion King 3: Hakuna Matata n
minih19785minih19785Stroj na líbánky (1961) 
n
minih7382minih7382Erasure - pop 20hits (1992) [Video] 
Erasure: Pop! The First Twenty Hits! n
minih38495minih38495Předčasná úmrtí - Bylo to sluníčko (2002) [TV film] 
n
minih45190minih45190Kde jsi? (2007) [TV film] 
Like Mother, Like Daughter n
minih24191minih24191Zvíře (1977) 
L'animal n
minih17068minih17068Proměna (1991) 
Switch n
minih41251minih41251Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej (2005) [TV film] 
n
minih10926minih10926Křídla odvahy (1995) 
Wings of Courage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 % (8)
7   - ignac1
6   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
8   - Strength
7   - extremek.c
7   - Zdenek13
8   - dolezelova
6   - belvel

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

11:35 - 11:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - LEGIE 100 – Krvavá francouzská...

11:05 - 11:55

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Příběhy o lásce: Návrat domů (...

10:25 - 12:15

75 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152784
Osobností: 637155
Fotografií: 582048
Plakátů: 276455
Obsahů a biografií: 140209

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.152/0.116