reklama
 
ohodnotit

Gillesova žena

La femme de Gilles

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Gillesova žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2012
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2014
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2009
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.6.2009
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39222minih39222Tom White (2004) 
Tom White n
minih46069minih46069Ryba ve čtyřech (1987) [TV hra] 
Ryba ve čtyřech n
minih48093minih48093Útok na ponorku II: Klamný cíl (1999) 
Counter Measures n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih14841minih1484137. patro v plamenech (1991) [TV film] 
Fire! Trapped on the 37th Floor n
minih15199minih15199Otčina (1994) [TV film] 
Fatherland n
minih82296minih82296Danton čili Saturnália (1992) [TV inscenace] 
Danton čili Saturnália n
minih23940minih23940Zločiny a poklesky (1989) 
Crimes and Misdemeanors n
minih72840minih72840Krvavý Bangkok (2015) 
Skin Trade n
minih51677minih51677Poslední flám (1986) [TV film] 
The Last Fling n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
7   - Frolíček
6   - mat.ilda
7   - fred.appl
4   - Andrejevna
8   - orlro
6   - zepo
7   - rosta12
8   - Zdenek13
8   - HanzRaptor
3   - Kloby
6   - Moutain

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Japonsko - má láska (1992) [TV...

16:30 - 17:20

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

53 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626301
Fotografií: 561851
Plakátů: 266444
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.728/0.639