Zari
ohodnotit

Ghostland

Další název:
Incident in a Ghostland
Země:
Rok:
2018
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Ghostland
Beth a Vera jsou sestry, které se společně s matkou stěhují na venkov, kde zdědily domek po tetičce. Beth je milovnicí spisovatele H.P.Lovecrafta a sama píše hororové příběhy, oproti tomu její sestra Vera je klasický teenager. Na benzínové pumpě, kde musí udělat přestávku, se dočtou, že v okolí řádí vrah. Vrah, který se chystá navštívit jejich dům.

Nový horor od francouzského režiséra Pascala Laugiera, který je znám díky filmu Mučedníci.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Ghostland
Matka se dvěma dcerami jede autem. Jedna z dcer, Beth, čte svou práci - pokus o knihu. Ta druhá, Vera, se jí víceméně vysmívá. Cestou potkají vůz, jehož řidič se chová podivně.

Rodinka se stěhuje do staršího domku, když Beth dostane poprvé periodu. A do domu se dostane vetřelec z vozu, se kterým se již jednou setkali. Tlustý plešoun napadne matku a pak obě dcery. Tomu přihlíží černovlasá dívka. Dochází ke krvavým střetům, ze kterých se Beth ještě po letech probouzí hrůzou. To je ovšem již starší a vdaná. A také je slavnou spisovatelkou hororů. Prostě jméno Elizabet Kellerová má zvuk.

Jednou zvedne mobil a slyší jen křik Very, která ji volá a následně výkřiky hrůzy. Nemešká ani chvilku a odjíždí do domu, kde se tehdy přestěhovaly. Matka je ráda, že přijela. Jen s Verou to není dobré. Její šílenství je na postupu. Občas u ní dochází k sebepoškozování. V domě má svou vypolštářovanou celu, kde občas přebývá.

Hned druhý večer po příjezdu Beth má Vera další záchvat. Beth však začíná chápat, že to není jen tak. I ona znovu vidí tlustého muže. A stává se zajatkyní v domě. Nalíčená jako panenka musí odolávat psychicky, ale pak hlavně fyzicky plešatcovým hrátkám. Neměla by se pohnout ani nic jiného. Ona však zarazí do tlusťocha jakýsi železný „trn“ a dává se na útěk. Přibírá i svou již nadobro zlomenou sestru a obě začnou bojovat o to nejdražší, co mají. O život.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama