reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jan Saudek pohledem Ireny Pavláskové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46041minih46041Gynekologie 2 (2007) 
n
minih25378minih25378Znovu na Vlachovce (1994) 
n
minih40532minih40532Americký ocásek 3: Poklad na Manhattanu (1998) 
American Tail: Treasure on Manhatten Island, An n
minih27338minih27338Fern Gully II - Záchrana v poslední chvíli (1997) [Video] 
FernGully 2: The Magical Rescue n
minih54010minih54010Kamataki (2005) 
Kamataki n
minih2865minih2865Ambulance (1989) 
The Ambulance n
minih23594minih23594Zápas s Hemingwayem (1993) 
Wrestling Ernest Hemingway n
minih53343minih53343A Dollar Between the Teeth (1967) 
Un dollaro tra i denti n
minih2443minih2443A jaké je moře? (1964) 
Kakoje ono, more? n
minih57041minih57041Falešný únos (2000) 
The Alternate n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
5   - Agostino
7   - REKBRIT
7   - satyr
6   - R.RICKIE
5   - Xpojntman
9   - sakro
9   - PERNIKAR
8   - Bogy
10 - ortos1

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.346/0.287