Zari
ohodnotit

Garfield ve filmu

Garfield: The Movie

Další název:
Garfield (SK+CZ)
Rok:
2004
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
12.8.2004
„Nejlínější kočka na světě má konečně důvod vstát ze svého křesla“
Popis / Obsah / Info k filmu Garfield ve filmu
Nevypočitatelný zrzavý kocour Garfield se poprvé objevil v novinách před třiceti lety. Dnes je oblíbeným hrdinou nejen animovaných televizních filmů a show, komiksů i videoher, ale pronikl i na filmové plátno v této kombinované rodinné komedii. Autory scénáře jsou Joel Cohen a Alec Sokolow, režie se ujal Pete Hewitt. Garfield si v domácnosti svého pána Jona žije jako v bavlnce. Kouká na televizi, dává si do nosu a spokojeně tloustne. Jenže tohle všechno se změní, když si jeho pán, zamilovaný do veterinářky Liz, přivede domů fenku Odie. Garfield zavětří nebezpečí, začne žárlit a spřádá plány, jak se nevítaného zvířete zbavit. Jenže pak se sympatická Odie jednoho dne ztratí, nejlínější kocour na světě si uvědomí, jak moc mu chybí, a rozhodne se ji najít. Jenže šikovná fenka se ocitla ve spárech zákeřného moderátora zvířecí show a osvobodit ji nebude jen tak...

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 25.03.2007 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Garfield ve filmu
GARFIELD, všemi milovaný kocour, nemůže mít život sladší. Zaparkován na pohodlném křesle před televizí pojídá své oblíbené lasagne a komanduje svého nebohého pána Jona (BRECKIN MEYER). Garfield je pánem vesmíru. Zamilovaný Jon opět - jako již mnohokrát v poslední době - vezme Garfielda ke krásné veterinářce Lize Wilsonové (JENNIFER LOVE HEWITT). Ta jako vždy konstatuje, že Garfieldovi vůbec nic nechybí „je to prostě jen spokojená tlustá kočka“. Jon od ní tentokrát dostane živé, ocasem vrtící, stvoření, které Garfield ve svém životě rozhodně nepostrádal. “Garfielde, seznam se s Odie, že je to roztomilá fenka.“ Vtipný kocour zůstane poprvé ve svých devíti životech beze slova.
Garfield řeší situaci slovy: „VEN, ZPROPADENÝ PSE!“. Vyžene Odie do velkoměsta, kde fenka mizí v ďábelských spárech místní celebrity Happyho Chapmana (STEPHEN TOBOLOWSKY). Řekli byste, že se Garfield bude radovat. Ale když si do sebe zamilovaný kocour uvědomí, co vše způsobil, jde do sebe. Rozloučí se se sladkou zahálkou a vrhne se do akce. Vyrazí na neuvěřitelnou misi: zachránit Odie!
Toto dobrodružství spojí Jona a Liz stejně tak jako Garfieldovy kočičí kamarády Nermala a Arlene. Ale - co je nejdůležitější - dá dohromady Garfielda s Odie, která - ačkoli by to vybíravý kocour nikdy nepřiznal - je opravdu jeho nejlepší kamarádka.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Garfield ve filmu
GARFIELD, všemi milovaný kocour, nemůže mít život sladší. Zaparkován na pohodlném křesle před televizí pojídá své oblíbené lasagne a komanduje svého nebohého pána Jona (BRECKIN MEYER). Garfield je pánem vesmíru. Zamilovaný Jon opět - jako již mnohokrát v poslední době - vezme Garfielda ke krásné veterinářce Lize Wilsonové (JENNIFER LOVE HEWITT). Ta jako vždy konstatuje, že Garfieldovi vůbec nic nechybí, "je to prostě jen spokojená tlustá kočka". Jon od ní tentokrát dostane živé, ocasem vrtící, stvoření, které Garfield ve svém životě rozhodně nepostrádal. "Garfielde, seznam se s Odie." Vtipný kocour zůstane poprvé ve svých devíti životech beze slova.
Garfield řeší situaci slovy: "VEN, ZPROPADENÝ PSE!". Vyžene Odie do velkoměsta, kde pes mizí v ďábelských spárech místní celebrity Happyho Chapmana (STEPHEN TOBOLOWSKY). Řekli byste, že se Garfield bude radovat. Ale když si do sebe zamilovaný kocour uvědomí, co vše způsobil, jde do sebe. Rozloučí se se sladkou zahálkou a vrhne se do akce. Vyrazí na neuvěřitelnou misi: zachránit Odie!
Toto dobrodružství spojí Jona a Liz stejně tak jako Garfieldovy kočičí kamarády Nermala a Arlene. Ale - co je nejdůležitější - dá dohromady Garfielda s Odie, který - ačkoli by to vybíravý kocour nikdy nepřiznal - je opravdu jeho nejlepší kamarád.
260 milionů čtenářů 2.600 deníků po celém světě se denně směje nad Garfieldovými hláškami jako "byl bych radši, kdyby rána začínala později" nebo "raději bych se rochnil jako prase, než abych pracoval". Nyní se Garfield proslavuje jako hvězda v počítačově animovaném akčním filmu.
Hrají: hlasy: Jennifer Love Hewitt, Breckin Meyer
Český dabing: Vla, Jana Mařasová, David Prachař, Libor Hruška, Jiří Plachý, Zbyšek Pantůček, Vladimír Brabec, Pavel Soukup
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Garfield ve filmu (2024)

 Garfield ve filmu (2024)
Garfield ve filmu n
The Garfield movie
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Dindal

(pokračování)

Garfield 2 (2006)

 Garfield 2 (2006)
Garfield 2 n
Garfield: A Tail of Two Kitties
Žánr: komedie / rodinný / kombinovaný / animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Tim Hill

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Pokračování po letech (1986) [...

09:45 - 10:20

15 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:35 - 10:55

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:15 - 10:30

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sergej Kozlov

Kozlov Sergej

Kenn Rabin

Rabin Kenn

Naposled navštívené:
Sergej Kozlov

Kozlov Sergej

Kenn Rabin

Rabin Kenn