Zari
ohodnotit

Gangsterdam

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
24.5.2018
„Jak získat milovanou ženu? Vykašlat se na slušnost a vrhnout se do bláznivého kolotoče amsterdamské drogové scény!“
Popis / Obsah / Info k filmu Gangsterdam
Bláznivá komedie Gangsterdam vypráví o partě mladých lidí, která se zaplete do pašování drog v Amsterdamu. Ruben Jablonski je student práv, šprt trvale odsouzený k ignoraci něžnou částí populace. Dobírá si ho i jeho nejlepší kamarád s výstižnou přezdívkou Durex, který vedle barvy vlasů zápolí i s nevyjasněnou sexuální orientací. Ruben celý rok doučuje krásnou Noru. Z nepřístupné dívky se vyklube poslíček drogového gangu. V touze najít klíč k jejímu srdci se bytostný slušňák vydává po nebezpečné pašerácké stezce.

Film Europe CZ


Popis / Obsah / Info k filmu Gangsterdam
Nesmělý francouzský student Ruben opakuje poslední ročník na univerzitě a podobně neúspěšně se pokouší sbalit krásnou spolužačku Noru, za vydatného „přispění“ kamaráda Durexe. Když se ukáže, že Nora si při studiu přivydělává pašováním drog, Ruben se rozhodne, že ji svede na společné cestě za novou zásilkou do Amsterdamu. Akční komedie plná nekorektního humoru a gagů se nezastaví před žádným kulturním ani společenským stereotypem.

Zdroj: Febiofest


Popis / Obsah / Info k filmu Gangsterdam
Bláznivá komédia Gangsterdam rozpráva o partičke mladých ľudí, ktorá sa zapletie do pašovania drog v Amsterdame. Ruben Jablonski je študent práv, bifľoš trvale odsúdený k ignorácii nežnejšou časťou populácie. Doberá si ho aj jeho najlepší kamarát s výstižnou prezývkou Durex, ktorý popri farbe vlasov zápasí aj s nevyjasnenou sexuálnou orientáciou. Ruben celý rok doučuje krásnu Noru. Z neprístupného dievčaťa sa vykľuje poslíček drogového gangu. V túžbe nájsť kľúč k jej srdci sa bytostný slušák vydáva na nebezpečný pašerácky chodníček...

Film Europe SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Strach nad městem (1975)

22:25 - 00:25

94 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Wall Street: Peníze nikdy nesp...

22:10 - 00:20

109 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

124 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Rambo 2 (1985)

22:50 - 00:30

69 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Reklama