Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Galaxie teroru
Kosmická loď Remus neplánovaně přistane na asteroidu s názvem Morgentus. Na pomoc se jí vydává loď Expolorer. Ti však po přistání nenajdou jenom loď Remus, ale také zdálivě opuštěnou tajemnou základnu. Pustí se tedy do prozkoumání základy, avšak něco je špatně, protože v průběhu prohlídky dochází k záhadným úmrtím. Adrenalin stoupá a naši hrdinové se budou muset postavit nejen samy sobě, ale také svému strachu, který se v této tajemné základně zhmotňuje...


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Galaxie teroru
POZOR, SPOILER

Hodně zvláštní chodbou prchá muž se zbraní v ruce. Vidí jednu mrtvolu, pak další a ještě něco za oknem…

Vykladačka znamení Mitri a Mistr dostávají zprávu, že je ztraceno spojení s Remusem. Tato vesmírná loď přistála na planetě Morganta, ale neví se proč. Mistr žádá přípravu lodi, posádku si vybere sám. Jako velitel je určen Ilvar. Posádka se dostaví a už se letí.

Pilotka Trantorová má sice trochu starostí, ale nakonec vše zvládne a přistanou. K Remusu se vydává první skupina průzkumníků. Najdou nějakou tu mrtvolu a Cose cosi sleduje. Je vidět nějaký hodně zvláštní tvor. Nakonec je Cos napaden a zabit.

Jde se znovu na průzkum. Šestice lidí nalezne hodně podivnou věc. Je to trochu podobné pyramidě. Ilvar rozdělí průzkumníky na dvě skupiny. V jedné jsou Beilon, Aluda a Quuhod, ve druhé on s Damejou a Kabrenem. Kore, Ranger a Trentonová zůstali v lodi. Skupina vedená Ilvarem najde díru, do které se nechá spustit. Je zde napaden neznámými tvory a pak mizí. Zbylí dva se přidávají ke druhé skupině a dostanou se dovnitř objektu jinudy. Procházejí podivnými chodbami a jediný Quuhod zůstává u vstupu. Když se začne uzavírat, pokusí se tomu zabránit, ale nepovede se mu to. Pak přichází o život také. Jeho mrtvolu najde Dameja, která jej přišla zkontrolovat. Najde i jeho useknutu ruku, na které již hodují červi. Jeden z nich vyroste do obřích rozměrů a Dameju napadne.

Také v lodi se odehrává drama. Kore omráčí zezadu Rangera a Trantorové řekne, kdo je doopravdy. Ta běží pryč se zbraní v ruce. Je to její poslední běh v životě.

Výzkumníci se vrátili, ale ihned jdou zpět a ti dva z lodi s nimi. Pak se spustí jakousi skluzavkou ještě hlouběji do objektu. Zde je zabit Beilon a Ranger je napaden Rangerem, tedy sám sebou. Aluda je také zabita a zůstali jen Cabren, Ranger a Kore. Kabren se za ním vydá po schodech a když jej najde, čeká ho překvapení...


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Minulost na prodej (Passé à vendre)

Minulost na prodej
Passé à vendre

Marek Straka

Straka Marek

Bruce Follmer

Follmer Bruce

Naposled navštívené:
Minulost na prodej (Passé à vendre)

Minulost na prodej
Passé à vendre

Marek Straka

Straka Marek

Bruce Follmer

Follmer Bruce