Zari
ohodnotit

Free Solo

Další název:
Free Solo: ekstremalna wspinaczka
Rok:
2018
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
16.5.2019

Komentáře k filmu Free Solo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Venom_TomHardy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2019
Free Solo je dokument, který   mapuje jeden výjimečný   lidský výkon a Oscar byl   tedy určitě zasloužený.   Při sledování se může   vybavit jednak 127 hodin,   ačkoli třebaže mají Aron   Ralston a Alex Honnold stejnou   zálibu, povahově jsou zcela   odlišní. Mnohem více se   nabízí srovnání s Mužem   na laně. A v takovém   případě se musí nechat,   že jak tento rovněž   oscarový dokument, tak   ještě více Zemeckisova   hraná verze s Josephem   Gordon-Levittem v roli   Philippa Petita, v orginále   nazvaná The Walk, zanechala   přeci jen o něco hlubší a   inspirativnější dojem.   Nutno však ještě jednou   zdůraznit, že oba počiny   obou aktérů jsou co do   uznání na stejné úrovni,   čili rozhodla především   skutečnost, jak tvůrci film   podají.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.6.2019
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $17,541,090║Tržby   Celosvetovo $24,187,000▐   Sila, takéto niečo   adrenalínové podstúpiť,   žiť až takto na hrane   života. V niektorých   etapách po tej stene, to teda   riadne máva zo žáludkom ,   len keď to človek sleduje,   nie sám tam fakt ešte   šplhať, no fúúúú,   neskutočné kam ten človek   dokázal až zájsť. /60%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Antonín Moskalyk

Moskalyk Antonín

Naposled navštívené:
Antonín Moskalyk

Moskalyk Antonín