reklama
 
ohodnotit

Frankensteinovo zlo

The Evil of Frankenstein

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
84 minut
„Šílený vědec se vrací i se svým monstrem!“

Celkové hodnocení filmu Frankensteinovo zlo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2011
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.3.2011
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2015
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2014
Tanatos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15500minih15500Past (1950) 
Past n
minih133215minih133215Nebe padá (2000) 
Il cielo cade n
minih49678minih49678Papoušek (1993) [TV film] 
n
minih36804minih36804Bolek a Lolek (1963) [TV seriál] 
Bolek i Lolek n
minih8564minih8564Hospoda (1996) [TV seriál] 
Hospoda n
minih23066minih23066Vymítač ďábla II: Kacíř (1977) 
The Exorcist II - The Heretic n
minih40298minih40298Valiant (2005) 
Valiant n
minih39719minih39719Mrtví k snídani (2004) 
Dead & Breakfast n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih38666minih38666Holky to chtěj taky 2 (2003) 
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.5 %
5   - hvezdyn
1   - 261972
6   - BinLADIN
4   - moldovan
5   - payo1555
4   - R.RICKIE
4   - marci22
6   - MaKy92z
6   - kahi
7   - ASPHALT
6   - dals
7   - mrakoslap
6   - Tanatos

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

54 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Útěky na Kostariku

12:55 - 13:45

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:50 - 14:05

34 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147463
Osobností: 624973
Fotografií: 558413
Plakátů: 265320
Obsahů a biografií: 135297

Poslední komentáře

Vlčí bouda (1987)

Vlčí bouda
Řekl bych, že námět je z   knihy bratrů Strugackých   "Hotel u mrtvého alpinisty".   Na Chytilovou docela slušný   film, i když herci klasicky   přehrávají...ale ona to   prostě jinak neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.199/0.16