ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Flintstouni a jejich přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4872minih4872Bylo mi devatenáct (1968) 
Ich war neunzehn n
minih40535minih40535Experti (2006) 
Experti n
minih29865minih29865Babí léto (2001) 
Babí léto n
minih47889minih47889Frankensteinova dcera (1958) 
Frankenstein's Daughter n
minih30521minih30521Pohádka o caru Saltánovi (1966) 
Skazka o care Saltaně n
minih31661minih31661Lidi, co znám (2002) 
People I Know n
minih67221minih67221Chanel Solitaire (1981) 
Chanel Solitaire n
minih55399minih55399Sharpův orel (1993) [TV film] 
Sharpe's Eagle n
minih44673minih44673Once (2007) 
Once n
minih4866minih4866Byli jsme to my? (1990) 
Byli jsme to my? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 % (9)
10 - satyr
5   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
5   - jambroz58
7   - Jekky
5   - Bogy
6   - Kromak
5   - Merry
7   - freaxonic

TV Program

ČT1 - StarDance IX ...když hvězdy ta...

20:00 - 21:45

42 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Ceny Paměti národa 2018

20:00 - 21:15

42 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas (2016...

20:15 - 22:55

27 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

Prima - Andílek na nervy (2015)

20:15 - 22:25

27 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153674
Osobností: 638271
Fotografií: 584560
Plakátů: 277511
Obsahů a biografií: 140770

Poslední komentáře

Babovřesky 3 (2015)

Babovřesky 3
Další pokračování   Troškovřesek na sebe nedalo   dlouho čekat. Baby vyhodíš   oknem a komínem se vrátí no   spíše rybníkem.
Z kraje   jsem se více >

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Legenda (2014) [TV seriál]

Legenda
Celou první sérii jsem   přemýšlela, proč se na to   vlastně koukám. Bylo to   nudné a ani nevím, zkrátka   to nemělo žádný náboj.   Jsem více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Ponorka U-571 (2000)

Tento malebný

Ponorka U-571
projekt, oplývající   obvyklými klišé ponorkové   války, si v mých očích v   ničem nezadá se slavnou   válečnou sérií 4 z tanku a   pes. A je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Nelítostná (2017)

Asijská Nikita

Nelítostná
Začátek naladí a první   minuty to je slušná FPS, pak   se ale tempo rozmělňuje a je   zde spousty vaty a keců o   ničem, další akce ve filmu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Supergirl (2015) [TV seriál]

Supergirl
tých superhrdinských   seriálov je už asi aj moc   až príliš rovnako ako kino   filmov, nie? toto zatiaľ   ušlo, som zvedavý ako sa to   bude více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.352/0.313