Zari
ohodnotit

Obsah filmu Final Exam

 
Pozdě v noci si dva studenti (Carol Capka, Shannon Norfleet) užívají v autě se stahovací střechou. On je dotěrnější, než ona ochotná. Na střechu auta skočí zahalený šílenec a prořízne ji. Mladíka vytáhne a ubodá k smrti.
Jak se studenti v ospalé koleji Lanier připravují na závěrečné testy a prázdniny, jen okrajově vnímají člověka v černém karavanu, který je sleduje. Prostá ale laskavá Courtney (Cecile Bagdadi) se svědomitě učí, zatímco její spolubydlící Lisa (DeAnna Robbins) raději balí a chystá se do města. Jsou tu i další objekty zájmu tajemného člověka...

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Robinson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2013
Jeden z těch méně známých osmdesátkových   slasherů, a taky se není vůbec co divit.   Průměrné až podprůměrné po všech   stránkách a navíc se tu někdo viditelně   inspiroval Halloweenem. Není se vůbec na co   dívat, víc jak polovinu filmu se nic neděje,   gore žádné a vrah se taky moc nečiní.   Dalším mínusem je zabijákův vzhled, prostě   týpek bez masky vypadající jak Jack Black, to   taky zrovna hrůzu nenahání. Hudební motiv je   pěkný, ale zní jako Halloween smíchaný s   Vymítačem ďábla. Škoda, velká nuda, a to   mám tyhle filmy většinou hodně rád.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hobit: Šmakova dračí poušť (The Hobbit: The Desolation of Smaug)

Hobit: Šmakova dračí poušť
The Hobbit: The Desolation of Smaug

Naposled navštívené:
Hobit: Šmakova dračí poušť (The Hobbit: The Desolation of Smaug)

Hobit: Šmakova dračí poušť
The Hobbit: The Desolation of Smaug