Zari
ohodnotit

Film mých snů [TV film]

Teen Beach Movie

Další název:
Film mojich snov (SK)
Rok:
2013
Délka:
110 minut
„Uvíznout ve filmu není žádná legrace nebo ano?“
Popis / Obsah / Info k filmu Film mých snů
Mack je mladá surfařka, která se snaží splnit přání své mrtvé matky, aby vystudovala prestižní školu jako její teta. Takže po skvěle prožitém dospívání u svého dědy, výrobce surfů, se musí rozejít se svým klukem a odjet s tetou do velkoměsta studovat. Jenže v den odletu se Mack rozhodne ještě naposledy pokořit velké vlny na rodinném surfu. Když je na moři, podmínky se najednou zhorší a Mack a její přítel Brady jsou přeneseni do roku 1962, do Bradyho oblíbeného muzikálu West Side Story...

Tento muzikál vypráví o nepřátelství mezi motorkáři a surfaři, které spojí láska dvou mladých lidí ze soupeřících part. Jenže příchod Mack a Bradyho děj filmu změní a oni se musejí snažit jej vrátit zpět do správného směru. Hlavní hrdinové filmu se zamilují do Mack a Bradyho, ale Mac je ve filmu nešťastná, protože muzikály nemá ráda. Brady je zase nadšený, že je součástí svého oblíbeného filmu a že může trávit čas s Mack. Při tom všem si Mack uvědomí, že na prestižní školu nechce, chtěla by zůstat u dědy a surfovat...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Film mých snů
Film začíná poslední prázdninový den. Plážový život a surfové prkno McKenzie, která se stěhuje do elitní internátní školy, aby tak splnila sen své rodině, se mají stát minulostí. Najednou se ale s Bradym záhadně přenesou do jeho oblíbeného plážového filmu ze 60. let - Wet Side Story. Ve filmu se odehrává boj mezi surfaři a motorkáři o nadvládu nad místní pláží a v jeho průběhu všichni spontánně zpívají a tančí. Brady a McKenzie musí udělat vše pro to, aby se vrátili zpět do reality. Jejich životy se ale možná nadobro změní, když omylem naruší romantickou dějovou linii filmu - filmový hezoun surfař Tanner se zamiluje do McKenzie a motorkářka Lela naopak do Bradyho. Podaří se Bradymu a McKenzie vrátit se zpět do reality?

Soundtrack se inspiroval surfařským rockem, R&B a popem a najdete na něm deset originálních hitů.

Premiéra: 14.09.2013 Disney Channel

Zdroj: Disney Channel


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Film mých snů
Film mých snů je příběh dvou mladých surfařů, Bradyho a Mackenzie, kteří se dostanou do 60. let, do filmu snů! Než přijdou na to, jak se dostat zpět, musejí dělat vše pro to, aby nepůsobili nápadně a do filmu dobře zapadli. Brzy vyjde najevo velká rivalita mezi místními surfaři a motorkáři. Všechno se otáčí naruby, když se naše dvojice ze současnosti stane objektem zájmu milenecké dvojice dvou hlavních postav filmu, čímž se zásadně naruší původní zápletka filmu.
A když se všichni dají do zpěvu a tance a boj mezi motorkáři a surfery vypukne, Brady a Mack se musí pokusit z filmu rychle dostat ven, zpět do současnosti.
Magic Box DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Holka na vdávání (1972) [TV in...

07:15 - 07:50

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Dcery a synové divočiny

06:50 - 07:45

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

06:55 - 07:45

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:30 - 08:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama